UNET Partner Event: meer samenwerking, meer glas

Almere, 18 juni 2010 - Dat UNET niet stil zit werd 8 juni opnieuw duidelijk in de Nieuwe Bibliotheek van Almere, tijdens alweer het vierde UNET Partner Event. Met stevige muziek, een lasershow en een flitsende presentatie luidde UNET samen met 150 aanwezigen een nieuw tijdperk in met de introductie van zijn nieuwe partnerportal, uConnext. UNET richt zich de komende jaren volledig op glasvezel en op nog meer samenwerking met zijn business partners.

De partners zijn voor UNET altijd al belangrijk geweest. Om de samenwerking met zijn partners nog beter te laten verlopen, heeft UNET een nieuwe partnerportal ontwikkeld welke tijdens het evenement werd gepresenteerd. "Met uConnext kunnen partners onder meer diverse controles uitvoeren, bestellingen en orders plaatsen en facturen betalen en volgen. We kunnen onze partners zo nog beter van dienst zijn", legt Renà© Metz, manager sales & marketing uit.

Bijzonder is dat UNET met uConnext nu diensten kan toevoegen, combineren en specifiek op elkaar afstemmen al naar gelang de behoefte. Ook kunnen verschillende componenten volledig geautomatiseerd tegelijk worden geleverd. Een voorbeeld is dat als een partner een telefooncentrale wil leveren, hij de gehele configuratie in realtime kan samenstellen, zodat ter plekke bij de klant alleen de toestellen nog hoeven worden aangesloten. uConnext geeft direct inzicht in en controle over de orderverwerking zodat potentiële problemen of vertragingen snel gesignaleerd en opgelost kunnen worden. Verder krijgen partners via de portal directe toegang tot uitgebreide probleemoplossingstools om zelfstandig problemen te analyseren en op te lossen.

Voor ruim 150 genodigden presenteerde de breedbandaanbieder uit Almere tijdens het event ook zijn plannen voor de komende jaren. "We beschikken nu over een glasvezelnetwerk van ruim 1.000 km en we richten ons op de verdere uitrol ervan", aldus Metz. "Ons netwerk stelt partners in staat om het bedrijfsleven tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te laten profiteren van de snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid van glasvezelverbindingen. Glasvezel is de toekomst, we willen graag het bereik verdubbelen en dat kan alleen met behulp van onze partners."

Gastspreker Ben van der Burg maakte het programma compleet. De ex-schaatser en mediagoeroe wist op geheel eigen wijze de zaal te fascineren. Met een prikkelende presentatie daagde hij de zaal uit, provoceerde soms, maar was ook erg realistisch over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de impact van social media.

Voor een foto-impressie van het evenement ga naar
http://www.unet.nl/partnerevent/algemeen

Over UNET
UNET B.V. is leverancier van informatie- en communicatiediensten via breedbandverbindingen. UNET is een landelijke speler op de markt en heeft een onafhankelijk positie opgebouwd door onder andere samenwerking met diverse netwerkproviders. Het bedrijf opereert vooral op de zakelijke markt en biedt zijn portfolio daarnaast ook aan op basis van wholesale. De focus ligt daarnaast op retail en onderwijs. Tot de klanten behoren onder meer BT, Verizon, IBM, Pioneer, Gemeente Rotterdam, Gemeente Almere, Pfizer, ROC Flevoland, Coltex, Almeerse Scholengroep, CCV, Scala, Unamic, KPN, AstraZeneca, USG, ASM Europe, Bas Computers, Zorggroep Almere en De Slegte. Voor meer informatie: www.unet.nl.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie of hoge resolutiemateriaal klik op de link in de bovenstaande balk of neem contact op met onderstaande contactpersonen.

UNET
Renà© Metz
Tel. +31 (0)36 - 845 45 45
[email protected]

The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]