UNET uit zeven partijen verkozen tot beste partner voor communicatiediensten

Almere, 9 juni 2010 - UNET, aanbieder van informatie- en communicatiediensten via breedbandverbindingen, is door CCV, marktleider op het gebied van betaalautomaten, uit zeven partijen verkozen als partner voor het leveren van retaildiensten. Op 25 mei jl. zetten UNET en CCV de handtekeningen onder de Mantelovereenkomst Wholesale Dienstverlening. Dankzij deze samenwerking kan CCV zijn retailklanten een telecomdienst aanbieden, genaamd CCVnet.

UNET levert belangrijke aanvullende dienst voor betaalautomaten CCV
De oplossing CCVnet wordt door UNET als ´white label' dienst geleverd. Het omvat internet, telefonie en pin, en is bedoeld voor de onderkant van de retailmarkt. Tienduizenden retailers beschikken nog over betaalautomaten met een analoge verbinding. Met behulp van CCVnet kunnen zij eenvoudig overstappen op pinnen over IP, en kunnen meteen ook over aanvullende diensten als internet en telefonie beschikken. Voorheen leverde CCV enkel betaalterminals en aanverwante producten aan retailklanten. Nu betalen retailers een vast maandbedrag voor de dienst CCVnet en krijgen de betaalautomaat er kosteloos bij.

"We zijn trots op deze strategische partnerovereenkomst met CCV en op het feit dat wij het van zeven concurrenten hebben gewonnen," vertelt Gert van der Weide, algemeen directeur van UNET. "Met CCVnet beschikt CCV over een kostenefficiënte en toegankelijke communicatiedienst, die een uitstekende aanvulling vormt op hun producten en waar ze nauwelijks naar hoeven om te kijken. CCV kan zich volledig richten op de verkoop, terwijl wij hen op de achtergrond maximaal ondersteunen met diverse tools voor bijvoorbeeld automatische provisioning en beheer op afstand. Ons belangrijkste doel is ontzorgen en daar zijn we goed in."

"Onze klanten willen graag dat wij alles, van a tot z, voor hun regelen. Tot nu toe moesten zij bijvoorbeeld zelf een apart contract afsluiten met een telecomleverancier. Dankzij deze overeenkomst met UNET kunnen wij nu complete contracten sluiten met onze afnemers, met daarin alles dat zij nodig hebben voor het doen van pinbetalingen", zegt Pascal Vincken, Algemeen Directeur van CCV. "We verwachten dat we hiermee vooral de tienduizenden zeer kleine ondernemers in Nederland kunnen bereiken, voor wie het betalen met pin tot nu toe gewoon te duur en te complex was. Daarnaast kunnen we via UNET in de toekomst ook aanvullende diensten gaan aanbieden aan onze klanten."

Over UNET
UNET B.V. is leverancier van informatie- en communicatiediensten via breedbandverbindingen. UNET is een landelijke speler op de markt en heeft een onafhankelijke positie opgebouwd door onder andere samenwerking met diverse netwerkproviders. Het bedrijf opereert vooral op de zakelijke markt en biedt zijn portfolio daarnaast ook aan op basis van wholesale. De focus ligt daarnaast op retail en onderwijs. Tot de klanten behoren onder meer BT, Verizon, IBM, Pioneer, Gemeente Rotterdam, Gemeente Almere, Pfizer, ROC Flevoland, Coltex, Almeerse Scholengroep, CCV, Scala, Unamic, KPN, AstraZeneca, USG, ASM Europe, Bas Computers, Zorggroep Almere en De Slegte. Voor meer informatie: www.unet.nl.

Over CCV - www.ccv.nl
CCV, opgericht in 1958 in Arnhem, Nederland, is een internationaal opererende organisatie met dochterondernemingen in België, Duitsland en Zwitserland. Het bedrijf is in Nederland marktleider op het gebied van betaalautomaten en specialist in verwerking en autorisatie van financiële- en spaarkaarttransacties en het ontwikkelen en beheren van (loyalty)spaar- en klantenkaartsystemen. Op basis van geavanceerde technologie biedt CCV zowel standaardproducten als klantspecifieke oplossingen.
CCV is value added distributeur van VeriFone, wereldwijd marktleider in betaalsystemen, en is betrokken bij de ontwikkeling en operationele exploitatie van meerdere chip- en spaarkaartprojecten. Daarnaast heeft CCV expertise met betaalsystemen, in de retailbranche, petrolsector en het openbaar vervoer bij alle gerenommeerde netwerkproviders en acquirers.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie of hoge resolutiemateriaal klik op de link in de bovenstaande balk of neem contact op met onderstaande contactpersonen.

UNET
Renà© Metz
Tel. +31 (0)36 - 845 45 45
[email protected]

The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]