Unique Uitzendburo, onderdeel van USG People, heeft Irene Haffmans (42) per 1 april 2008 benoemd tot Districtsmanager Oost. In haar nieuwe functie is Irene onder andere verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en professionalisering van de vestigingen van Unique in de plaatsen Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Harderwijk, Hengelo, Lelystad en Zwolle.

De afgelopen zes jaar is Irene werkzaam geweest voor USG Capacity. De eerste twee jaar werkte zij als (Senior) Consultant, waarna zij aangesteld werd als Regiomanager Arnhem. Voor haar werkzaamheden bij USG Capacity was Irene al actief in de arbeidsbemiddeling als Senior Intercedent bij Tempo Team en daarna als Consultant bij Provadis. Door de diversiteit van haar eerdere werkzaamheden binnen de branche heeft Irene zowel vakinhoudelijke- als leidinggevende ervaring.

“Na zes jaar bij USG Capacity was ik toe aan een nieuwe uitdaging”, aldus Irene Haffmans. “Ik wilde echter wel graag binnen de holding USG People werkzaam blijven, aangezien zij veel aandacht besteden aan persoonlijke ontwikkeling en er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Bij Unique kan ik me in deze functie verder ontwikkelen op managementniveau. Mijn persoonlijke uitdaging is om de vestigingen van Unique in Oost-Nederland nog gerichter, efficiënter en leuker te laten werken.”

“Irene Haffmans is een bekend gezicht binnen USG People en een aanwinst voor Unique”, aldus Michel de Lassacquère, Algemeen Directeur van Unique. “Deze benoeming is dan ook een bewuste keuze. Met haar ruime ervaring in het veld kan Irene de positie van Unique in de betreffende gebieden verder uitbouwen en verstevigen.”

----------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Irene Haffmans, Districtsmanager bij Unique

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van bijna 100 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers in het MKB. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Finance, Medicum en Multilingual Services. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen        
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]