(Persbericht) Voor het aanbieden van uitgebreide datamanagement-oplossingen

Nuremberg/Pforzheim, 9 juni 2011 Talend, ´s werelds grootste aanbieder van open source software, is een strategische samenwerking aangegaan met Uniserv, de grootste Europese leverancier van oplossingen voor datakwaliteit. Het partnerschap heeft als doel de wereldwijde verkoop van uitgebreide databeheer-oplossingen door Uniserv te vergroten. Voor de ontwikkeling van de Data Integration Suite, heeft Uniserv al eerder gebruik gemaakt van Talend‘˜s technologie.

à¢â‚¬Å“Er is een groeiende vraag onder onze klanten naar omvangrijke databeheer-oplossingen. We zijn een partnerschap met Talend aangegaan, zodat we meer diensten kunnen aanbieden met betrekking tot datakwaliteit, zoals data-integratie,à¢â‚¬ aldus Roland Pfeiffer, CEO van Uniserv. à¢â‚¬Å“We hebben om verschillende redenen gekozen voor Talend: de technologie voldoet aan al onze eisen, de ontwikkelingscyclus is kort vanwege het gebruik van open source en de prijs/kwaliteit verhouding is aantrekkelijk. Een hechte samenwerking is zeer belangrijk, ook om omvangrijke projecten snel te kunnen implementeren.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“Deze technologische overeenkomst illustreert eens te meer hoe snel en vooral efficiënt in-house connectors en de daarop gebaseerde nieuwe applicaties kunnen worden ontwikkeld dankzij ons open source platform,à¢â‚¬ zegt Christopher Hacklett, Sales Director van Talend. à¢â‚¬Å“Uniserv draagt veel kennis en ervaring bij op het gebied van datakwaliteit. Samen met Uniserv hopen we het succes van applicatiespecifieke databeheer oplossingen te kunnen herhalen.à¢â‚¬

Uniserv heeft zijn producten voor databeheer samengebracht onder de paraplu van de Data Quality Service Hub. Het totaalconcept adresseert vier scenario‘˜s die alle databeheerprojecten binnen bedrijven afdekken: initiatieven voor het verbeteren van datakwaliteit, data-integratie, datamigratie en consolidatie, alsmede datasynchronisatie. De toepassingsgebieden bestrijken onder meer optimalisatie van CRM- en ERP-systemen, eBusiness, direct marketing, database marketing, Customer Data Integration/ Master Data Management (CDI/MDM) applicaties, het beheer van verschillende datastructuren na bedrijfsovernames, data warehousing en business intelligence.

Over Talend
Talend wordt gezien als wereldwijd marktleider voor open source middleware. Meer dan 2.000 betalende klanten over de hele wereld, zoals eBay, Sony Online Entertainment, Allianz, Toyota en Logica maken gebruik van de diensten van Talend. Deze klanten reduceren de kosten en maximaliseren het voordeel van data integratie, ETL, datakwaliteit, databeheer en applicatie integratie. Met meer dan 12 miljoen downloads zijn de producten van Talend de meest gebruikte data integratie-oplossingen ter wereld. Het bedrijf heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië en een uitgebreid internationaal netwerk van partners. Talend heeft afgelopen jaar verschillende prestigieuze awards ontvangen, waaronder de Network World à¢â‚¬Å“Open Source Company to watchà¢â‚¬, AlwaysOn Global 250, Red Herring Top 100 Europe, de VAR Guy's Open Source 50 en de InfoWorld Bossie Award. Het Duitse kantoor is gevestigd in Nuremberg.

Voor meer informatie: www.talend.com.

Over Uniserv
Uniserv is de grootste gespecialiseerde aanbieder van Data Quality Solutions in Europa met internationaal toepasbare softwareportfolio en services voor Data Management, dat wil zeggen bewaking van datakwaliteit inclusief data-integratie. Met zijn oplossingen ondersteunt Uniserv zijn klanten bij projecten op het gebied van datakwaliteit en data-integratie, datamigratie en -consolidatie alsmede datasynchronisatie, bijvoorbeeld CRM-toepassingen, eBusiness, Direct en Database Marketing, CDI/MDM-toepassingen, Data Warehousing en Business Intelligence. Met duizenden installaties wereldwijd speelt Uniserv in op de behoefte aan doordachte full-service oplossingen voor alle zakelijke gegevens waarbij rekening wordt gehouden met de volledige levenscyclus van de data. Vanuit het hoofdkantoor in Pforzheim en de vestiging in Parijs zijn ruim 110 medewerkers talrijke gerenommeerde internationale klanten uit uiteenlopende branches van dienst, zoals bijvoorbeeld Allianz, Amazon, Dell, Deutsche Bank, eBay, EDEKA, E.ON, France Telecom, Johnson & Johnson, Lufthansa, Otto, Siemens, Time Warner, TUI en VOLKSWAGEN. Kijk voor meer informatie op www.uniserv.com/nl.

Contactpersoon voor de pers:

The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular