Vanaf nu heeft Nederland er een nieuw kledinglabel bij voor kinderen, mannen en vrouwen. Supa-Dupa is een cartoon nijlpaard. Deze hippo komt in alle kledingstukken en ontwerpen terug in een vrolijke vorm of houding met steeds een andere activiteit. De producten van Supa-Dupa zijn vanaf vandaag te koop via de website www.supa-dupa.com en via verschillende retailers.

Het idee van Supa-Dupa is ontstaan na het overlijden van een van de meest markante dieren in Artis; Tanja het nijlpaard. Tanja heeft voor ons nostalgische waarden omdat wij als kind ademloos naar Tanja konden kijken in haar badje. Het mooiste was als Tanja in actie kwam en dat grote lijf in beweging kwam. Na haar overlijden vonden wij dat Tanja voort moest leven in Supa-Dupa. Supa-Dupa kan net als Tanja lekker ontspannen in het water liggen, maar ook DJ-en, vliegen, voetballen en ga zo maar door.

Supa-Dupa biedt betaalbare en vrolijke producten voor kinderen, mannen, vrouwen die zichzelf niet al te serieus nemen en openstaan voor vernieuwende ontwerpen met een glimlach. Supa-Dupa werkt met mensen, ontwerpers, leveranciers en producten die we leuk en goed vinden. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat we hierdoor tot betere en mooiere resultaten komen.

De productie van de kleding is kleinschalig en daardoor zeer flexibel. Zowel consumenten als retailers kunnen invloed uitoefenen op de ontwerpen en kleuren die toegepast worden. Hierdoor heeft men al snel een uniek Supa-Dupa kledingstuk. De prijzen vallen ook reuze mee: Voor 30 euro ben je in het bezit van een origineel Supa-Dupa t-shirt. Voor kinderen biedt Supa-Dupa vanaf 10 euro kleding.

-------------------------------------------

Voor meer informatie, foto-materiaal of promotionele acties:

Supa Dupa
Menno van Willigenburg
Witte de Withstraat 1u
1057 XD Amsterdam
06-17704276
http://www.supa-dupa.com