Persbericht

Jury prijst ROI en behaalde voordelen van complex en omvangrijk Case Management Systeem

Naarden, 24 januari 2012 - Perceptive Software en het UWV hebben de Document & Content Management (DCM) Award 2011 toegekend gekregen in de categorie Case Management. De verkiezing van de DCM Awards is een initiatief van TAPAS, Tekstschrijven als Passie en Documentwereld met als event sponsor Strategy Partners Nederland.
 
Perceptive Software implementeerde bij het UWV het BPM-platform BPMone aangevuld met onder meer de oplossing voor Output Management ModusOne, onder de naam FLEKS.
De achtkoppige vakjury, onder leiding van vakjournalist John de Waard, was bijzonder onder de indruk van de ROI en de winst, zowel kwantitatief als kwalitatief, van de complexe en omvangrijke implementatie.
FLEKS is de primaire bedrijfsapplicatie voor de afdeling Bezwaar & Beroep van het UWV en helpt de 1800 medewerkers bij de afhandeling van alle individuele zaken.
 
"Wij willen onze mensen graag ondersteunen met een kwalitatief goed en flexibel systeem", zegt Marjolijn Ketelaars, Teamcoach Process & Applications van het Juridisch Kennis Centrum Beroep & Bezwaar van het UWV. "We willen de klant centraal zetten en meer gebruik maken van de kennis en het inzicht van de medewerkers. Het oude systeem Flower was daarvoor veel te rigide. Een upgrade van Flower naar BPMone van dezelfde leverancier was een logische optie."
Flower, BPMone en ModusOne zijn ontwikkeld door het Apeldoornse Pallas Athena, welk bedrijf eind 2011 door Perceptive Software werd geacquireerd.

"Met BPMone hebben we een dynamisch Case Managementsysteem ingericht, waarbij de medewerkers zelf bij elke individuele zaak de verschillende processtappen en de volgorde daarvan kunnen bepalen. Tegelijk blijft het proces voldoen aan alle regels, zoals bijvoorbeeld de maximale behandeltijd", zegt Milo Kreuk, Account Manager Perceptive Software. "De koppeling met ons Output Management systeem ModusOne zorgt voor het automatisch creëren van de benodigde documenten. We zijn trots op de erkenning die we door de toekenning van de DCM Award voor onze oplossing ontvangen."


Over Perceptive Software    

Perceptive Software, een autonome business unit binnen Lexmark International, ontwikkelt ECM-software waarmee organisaties de volledige levenscyclus van hun documenten en informatie moeiteloos kunnen beheren, om zo optimale bedrijfsefficiëntie te bereiken. Organisaties in meer dan 30 landen gebruiken ImageNow van Perceptive Software om hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. ImageNow biedt kosteneffectieve Content Management-oplossingen die direct een blijvend resultaat opleveren. Meer informatie over Perceptive Software vindt u op www.perceptivesoftware.nl

Contact:
Perceptive Software
Caroline de Greef-Wimmers
[email protected]
+31 (0)6-53 72 58 71 
 
Co-Workx
Hans Lamboo 
[email protected]
+31 (0)6-16 64 86 70

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform