(Persbericht)
Speciaal voor Vaderdag biedt Webprint.nl bierviltjes aan met een geheime boodschap. De boodschap wordt leesbaar als je een glas op het viltje zet. De bierviltjes kunnen op Webprint.nl tot en met 15 juni worden besteld zodat je ze op tijd voor Vaderdag in huis hebt.

Het bestellen van de bierviltjes met geheime boodschap is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar een foto toe te voegen en klaar is je vaderdagcadeau. Speciaal voor Vaderdag ontvang je nu 50% korting en betaal je voor 48 stuks slechts € 12,47. Om de korting van 50% te ontvangen vul je in het afrekenscherm de actiecode WPVADERDAG2011BIER in.

Webprint.nl inspireert!
Met de fotoproducten van Webprint.nl geef je altijd een origineel en persoonlijk cadeau. Met deze bijzondere bierviltjes kun je testen hoe slim je papa is.

Over Webprint.nl
Webprint.nl is de beste en meest veelzijdige online fotoservice van Nederland. Hier kun je met je eigen digitale foto's zelf fotoalbums, agenda's, kalenders, kaarten en nog veel meer leuke fotoproducten maken en direct bestellen. Met de speciale Webprint Editor gaat dat allemaal heel snel en eenvoudig en je hebt er geen technische kennis voor nodig.

De bierviltjes met geheime boodschap kunnen worden besteld op www.webprint.nl.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular