Omdat Vakantierijck merkt dat de consument steeds meer in is voor maatwerk en dus veel grootschalige recreatieparken minder in kunnen spelen op deze wens, worden de recreatiewoningen van Vakantierijck.nl nu reeds via Belvilla, Vrij Uit, Pharos (ANWB), Bungalows.nl, Novasol en diverse andere partijen aangeboden.

Omdat Vakantierijck merkt dat de consument steeds meer in is voor maatwerk en dus veel grootschalige recreatieparken minder in kunnen spelen op deze wens, worden de recreatiewoningen van Vakantierijck.nl nu reeds via Belvilla, Vrij Uit, Pharos (ANWB), Bungalows.nl, Novasol en diverse andere partijen aangeboden. In de nabije toekomst zult u dit aanbod van vakantiewoningen via steeds meer touroperators kunnen boeken. Hiermee wil Vakantierijck.nl voldoen aan de vraag naar vakantiewoningen van de markt.
 
Vakantierijck.nl is een verhuurorganisatie van vakantiewoningen in Friesland en Drenthe (Landgoed ’t Wildrijck in Dieverbrug, Rekreatiepark ’t Kuierpadtien in Wezuperbrug en Waterrijck Marswâl in Balk) Vakantierijck.nl biedt een grote variatie aan recreatiewoningen van particuliere eigenaren met ieder hun eigen specifieke kenmerken. Zo kan men kiezen voor een vakantiewoning met of zonder houtkachel, jacuzzi, sauna etc.
 
Zoekt u een romantisch, rietgedekt boerderijtje in de Drentse bossen? Volledig door de eigenaar zelf ingericht met geloogd grenen meubels, koloniaals teakhout of robuust eiken met een warme sfeer…de diversiteit tussen de vakantiewoningen van Vakantierijck is groot. Dus zelfs op één park kunt u als huurder al kiezen voor verschillende sferen en luxe. Uiteraard is er dan ook nog keuze voor een moderne, strakke vakantiewoning in Friesland nabij het Slotermeer. Vlakbij het strandje gelegen met daar diverse speeltoestellen voor de kinderen, veilig zwemwater in de zomer en een fraaie haven waar u uw bootje kwijt kunt. Of waar u een bootje kunt huren uiteraard! Motorsloep of zeilboot: de keuze is aan u! Alle vakantiewoningen van Vakantierijck. hebben hier een eigentijdse design inrichting. Moderne keuken met alle comfort, vaak ook een kookeiland zodat de ‘kok’ gezellig met de eters in contact blijft.
 
Tenslotte het Kuierpadtien: dé 5 sterren familiecamping bij uitstek! Zowel voor u als voor uw kinderen is hier werkelijk van alles te doen. Zowel binnen- als buitenzwembad, een heel actief recreatieteam, zwemvijvers, springkussen, skatebaan, midget-golfen…zelfs een skibaan waar je prima kunt trainen voor je wintersportvakantie! En hier zijn 50 luxe bungalows op de camping geplaatst. De tuinen lopen in elkaar door, dus uw kinderen treffen meteen nieuwe vriendjes! Alle bungalows hebben een sfeervolle bedstee, 2 badkamers, vloerverwarming, een ruime berging voor uw fietsen en, uiteraard, een luxe inbouwkeuken met alle eigentijdse apparatuur. Kortom: luxe op maat.