Opvang en onderwijs voor kinderen staat volop in de belangstelling. De vakbeurs KindVak van 21 tot en met 23 september in Brabanthallen s-Hertogenbosch speelt in op de onderwerpen buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang, kinderdagverblijven,
kinderopvang op school en het bredeschool onderwijs. De beurs, die dit jaar voor de twaalfde keer wordt georganiseerd, belooft met meer dan 12.000 bezoekers en een aantrekkelijk exposantenaanbod, in het centrum van die ontwikkelingen te staan.

Van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 september vindt in Brabanthallen s-Hertogenbosch de twaalfde editie plaats van KindVak. Centrale thema s van deze vakbeurs zijn opvang, opvoeding en ontspanning. Het programma telt tal van seminars en workshops en daarnaast een compleet aanbod van exposanten op het gebied van leermiddelen, meubilair, speelgoed, kinderboeken, automatisering, kinderen & internet en organisatie & management. KindVak 2006 besteedt veel aandacht aan onderwerpen als de bredeschool, multifunctionele accommodaties, dagarrangementen, spelen & bewegen en voeding & verzorging.

Ruim 10.000 vierkante meter vakinformatie KindVak wordt georganiseerd door Libéma Exhibitions BV. De beurs beslaat ruim 10.000 vierkante meter van beurslocatie Brabanthallen s-Hertogenbosch. Van de 11.500 bezoekers op de laatst gehouden beurs was ruim 60 % actief in de kinderopvang. Daarnaast
was er grote belangstelling van bezoekers uit het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang. De verdeling tussen managementfuncties en uitvoerenden was vrijwel gelijk. KindVak brengt onderwijs, kinderopvang, peuterspeelzaalwerk en ontspanning bij elkaar.

bron:Expodia