Persbericht

Nieuwe geavanceerde management- en automatiseringsoplossingen versnellen private cloud implementaties

Utrecht, 26 januari 2012 -
Twaalf softwareproducten van CA Technologies zijn gecertificeerd om te draaien op VCE Vblock Infrastructure Platforms. VCE (Virtual Computing Environment Company) is een samenwerkingsverband van Cisco, EMC, Intel en VMware.
 
Het gaat bij de gecertificeerde producten om IT automatiserings- en managementfunctionaliteiten waaronder service management, virtualisatie, automatisering, serviceborging en capaciteitsmanagement. Daarmee kunnen VCE-gebruikers hun cloudimplementaties sneller automatiseren tegen dezelfde kosten.
 
Producten van CA Technologies die zijn gecertificeerd voor Vblock-platforms helpen de gebruiker de overstap te maken van beheerstructuur, onderhoud en operatie naar de optimalisatie van de levering van business services - innovatief, met ongekende snelheid en performance, en met lagere kosten en risico's. Door deze Business Service Innovation kan het voordeel van cloudcomputing volledig worden benut: snellere time-to-market van business services voor innovatie, business value en concurrentievoordeel.
 
"Onze klanten hebben ons gevraagd om een roadmap voor beheer en automatisering van hun architecturen, en we hebben geluisterd", zegt Adam Fulmaro, general manager, Enterprise and Cloud Solutions, CA Technologies. "We richten ons daarbij speciaal op VCE-technologie omdat de adoptie bij zowel bedrijven als serviceproviders daarvan groeit. Met de nieuwe gecertificeerde oplossingen van CA Technologies kunnen organisaties de snelheid van hun private cloud implementaties opvoeren en zo meer drive geven aan business value en innovatie. We noemen dat Business Service Innovation, en we zijn verheugd samen te kunnen werken met VCE als marktleider."
 
De VCE Vblock gecertificeerde producten van CA Technologies zijn:

CA Capacity Manager
CA Process Automation
CA Workload Automation AE
CA Client Automation
CA Configuration Automation
CA Service Catalog
CA IT Asset Manager
CA Service Desk Manager
CA Service Operations Insight
CA Spectrum Infrastructure Manager
CA eHealth Performance Manager
CA Virtual Desktop Automation for Vblock Platforms

CA Technologies zal in de toekomst nog meer softwareproducten en oplossingen certificeren voor VCE Vblock Infrastructuurplatforms.
Bezoek de website van Vblock voor meer informatie over gecertificeerde oplossingen en details over de samenwerking met CA Technologies.


Over CA Technologies  

CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies  beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 
Abonneer op CA Technologies

CAworld www.ca.com/press/caworld
CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort 
[email protected]
+31 (0)6-22 84 19 19

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform