Waalre, 10 juli 2008 – VDD IQware, leverancier en ontwikkelaar van het Enterprise Content Managementsysteem Hyarchis.Net, breidt haar team uit. Remo Antonis treedt als senior accountmanager in dienst, Randi Oirbans als sales representative en Haider Alfaghri als junior implementatie consultant. Met de ruime internationale ervaring van Remo als accountmanager en commercieel medewerker bij ondermeer Xerox Nederland en Document Sciences Corporation (DSC) is VDD IQware in staat de relaties met key-accounts op internationaal niveau te bestendigen en verder uit te bouwen. Randi is aangesteld om samen met het salesteam de groeidoelstelling van VDD IQware te realiseren. Met de komst van Haider wordt een bijdrage geleverd aan een snelle en adequate implementatie van de software.  

Remo Antonis: “De afgelopen jaren heb ik DSC zien groeien van een club van ongeveer 100 mensen tot een globaal opererende organisatie van ongeveer 500 man. Bij VDD IQware tref ik dezelfde ondernemersgeest aan, waarbij de voorgenomen groeidoelstellingen van VDD IQware voor mij een hele mooie uitdaging vormen.”
 
“Onderdeel zijn van een bedrijf dat op dit moment in een groeifase zit spreekt mij enorm aan. Het digitaliseren van documentstromen heeft de toekomst en VDD IQware draagt met Hyarchis.Net bij aan de groei van deze vorm van papierarm werken”, aldus Randi Oirbans. “Door papierarm te gaan werken worden niet alleen de kritieke bedrijfsprocessen versneld, maar wordt ook bijgedragen aan een beter milieu.”
 
“Deel uitmaken van een hecht team en tevens bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van software met een positieve invloed op het milieu, zijn voor mij redenen te kiezen voor VDD IQware”, aldus Haider Alfaghri. “Ik vind het een grote uitdaging Hyarchis.Net verder te perfectioneren en bij de klant te implementeren, waardoor altijd de hoogst haalbare kwaliteit wordt gegarandeerd.”  
 
-------------------
 
Noot voor redactie: bijgesloten hoge resolutiefoto’s van Remo Antonis, Randi Oirbans en Haider Alfaghri.
 
Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.
 
Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]