Waalre, 7 juli 2008 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het ECM-systeem Hyarchis.Net, is een resellerovereenkomst aangegaan met EIS, Enterprise IT Solutions. EIS heeft expertise in het ontwerpen, leveren, installeren en beheren van storage en serveromgevingen en gaat zich met Hyarchis.Net nu ook richten op ECM-oplossingen.

De focus van de resellerovereenkomst ligt op de sector transport en logistiek. EIS heeft in die markt ruime ervaring op het gebied van gestructureerde dataomgevingen en ziet een toenemende vraag naar oplossingen als het gaat om ongestructureerde data. Met Hyarchis.Net worden documenten, zoals correspondentie en vrachtdocumenten, bij binnenkomst gescand en gecentraliseerd opgeslagen, waardoor directe toegang tot de gewenste informatie mogelijk is. Met deze efficiënte wijze van digitaal beheren is een efficiencyslag te realiseren die tevens leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing.
 
David Donkers, directeur EIS: “Wij zijn al jaren gespecialiseerd in storage en datamanagement. Vanuit die expertise krijgen we steeds vaker de vraag of we op het gebied van ongestructureerde data, zoals e-mail en documenten, in oplossingen kunnen voorzien. Vanwege de goede integratie met Microsoft, verschillende hardwareoplossingen en de snelle gegarandeerde implementatiemogelijkheden hebben we uiteindelijk gekozen om met VDD IQware in zee te gaan. Hyarchis.Net is een product dat perfect integreert met de omgevingen bij onze relaties. Het systeem is daarnaast zeer snel en doeltreffend te implementeren.”
 
Mark Schoorl, accountmanager VDD IQware: “Doordat EIS actief is in de logistiek en transport sector is de IT-dienstverlener voor ons een zeer interessante partner. Met hun kennis van de sector en dataomgevingen zijn wij in staat Hyarchis.Net nog sterker op de kaart te zetten. Door ECM in te zetten zijn verlaging van operationele kosten en verbetering van de productiviteit óók voor deze sector mogelijk.”
 
------------------
 
Bijschrift bij afbeelding: ondertekening David Donkers, directeur EIS (l) en Mark Schoorl, accountmanager VDD IQware. 
 
Over EIS
EIS heeft bijna alle disciplines op het gebied van ICT onder één dak. Een breed scala aan specialistische producten en diensten met deskundige ondersteuning en advies. EIS richt zich op Datamanagement en Availabillity infrastructuren biedt dit aan haar klanten aan als totaal projecten of als complete Managed Services, eventueel uit haar eigen datacenter. EIS biedt klanten een uitbreiding op een bestaande server tot en met een complete inrichting van de IT-omgeving en het beheer daarvan. EIS heeft kennis van een aantal expertisegebieden en investeren hier ook continu in. Op deze gebieden levert EIS verschillende merken en type oplossingen om de klanten te kunnen voorzien van een goed advies. De organisatie bestaat uit een sales en marketing unit die verantwoordelijk is voor de verkoop en informatievoorziening naar de relaties. De projecten worden uitgevoerd door onze professional services unit die met eigen projectmanagers en engineers zorgdraagt voor een probleemloze uitvoering van de projecten. Meer informatie: www.eis.nl.
 
Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.
 
Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]