Witte stranden, blauwe zee, palmbomen en Caribische sferen. Dat is Curaçao. Een fantastische vakantiebestemming voor eigenlijk iedereen! Perfect voor een romantische liefdesvakantie, samen langs het strand en genieten van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail. Of juist actief, zwemmen, boottochten en het eiland verkennen. Dat laatste doe je het best met auto huren Curaçao bij Rentalcars Curaçao. Op deze manier kan je veilig en makkelijk het eiland ontdekken.

Alleen of met meer personen?

De meeste auto's die gehuurd kunnen worden via auto huren Curaçao zijn compacte auto's. Deze zijn milieuvriendelijk en zuinig in gebruik, wat voor jou als toerist ideaal is want je hoeft niet zo vaak te tanken. Je kan een automaat maar ook een handgeschakelde auto huren. Als je met het hele gezin op vakantie gaat maar het zonnige Curaçao dan kan je ook een kinderzitje erbij huren.

Auto huren Curaçao, goed verzekerd

ben je verzekerd van een goede auto en je kunt de huurauto van je wensen kiezen. In- of exclusief all risk verzekering, kinderzitje en noem maar op. Je hoeft geen borg te betalen, je kan de auto ophalen maar de auto kan ook bij je accommodatie gebracht worden. Relaxed dus en wel zo fijn, want dan blijft er meer enjoy time over op de vakantie! Nog een goed punt van auto huren Curaçao; je kan extra bestuurders toevoegen op het huurcontract. Je hebt alleen een geldig rijbewijs nodig en er zit geen limiet aan de kilometers.

Veilig en makkelijk

Met een huurauto van auto huren Curaçao kun je dus veilig en op je gemak het eiland verkennen. Een dagje naar Willemstad of juist lekker naar Westpunt. Het maakt je flexibel en je bent net afhankelijk van de bussen. Je kunt gaan snorkelen en duiken, je hebt ruimte voor je spullen. Of je gaat de Christoffelberg beklimmen. Na zo'n klim heb je vast geen zin meer om terug naar je accommodatie te gaan met de bus of lopen. Dan is een huurauto van auto huren Curaçao perfect.

Een dagje relaxen op één van de vele stranden of juist de ruige kust van Sheta Boka bekijken. In Willemstad is het altijd bruisend en levend, genieten van local food en wellich een bezoek aan een museum. Een terrasje pakken en dan weer terug naar je accommodatie en genieten van dit heerlijke eiland. Een dagje naar de spa is ook heerlijk en als je helemaal uit wilt pakken boek je een tour met een Nederlandse gids!

De verkeersregels

Het verkeer op Curaçao daar kunnen ze je bij auto huren Curaçao ook alles over vertellen. Maar de belangrijkste feiten even op een rij: - Binnen de bebouwde kom niet harder dan 45 en buiten de bebouwde kom niet harder dan 80km. De wegen zijn niet overal even geweldig dus harder is ook niet prettig. Mensen rijden veel socialer dan we gewend zijn. Rechts heeft meestal geen voorrang zoals we gewend zijn. Vraag de mensen van auto huren Curaçao en zij vertellen je alles over de regels in het verkeer.  Met al deze informatie moet het vast niet moeilijk zijn om een overgetelijke tijd te hebben op dit heerlijke stukje Nederland in de Caraiben, 'ons' Curaçao!

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular