De politie heeft vrijdag 13 januari een 32-jarige Gouwenaar aangehouden op verdenking van belediging en bedreiging van twee vrouwen en op verdenking van mishandeling van een man.

De vrouwen waren op dinsdag 3 januari ’s morgens, onafhankelijk van elkaar, door een onbekende man aangesproken waarna hij hen bedreigde en daarbij ook de vrouwen vastpakte. Een van de vrouwen, een 19-jarige fietsster uit Gouda werd, omstreeks 09.50 uur, op de Van Bergen IJzendoornpark door de man op een fiets klemgereden en bij haar sjaal vastgepakt. Zij wist op een gegeven moment vrij te komen en is naar de politie gegaan. De vrouw raakte zwaar gewond. De andere vrouw meldde zich korte tijd later ook met een dergelijk verhaal op het politiebureau. Pas toen er een vrouw langs kwam fietsen heeft de man haar losgelaten en is hij er lopend vandoor gegaan.
De politie heeft in het onderzoek nog een melding van een vrouw en een mishandeling van een man opgenomen. De man werd op 9 januari eveneens in het Van Bergen IJzendoornpark door een fietsende man vastgepakt, terwijl hij fietsend was, en een eindje meegesleurd. De politie heeft op vrijdagmorgen in het Van Bergen IJzendoornpark en omgeving uitgekeken naar de man. Op basis van het signalement kon hij worden aangehouden. De verdachte wordt maandag 16 januari voorgeleid bij de rechter-commissaris.
Het is mogelijk dat de man meerdere personen heeft lastig gevallen. De politie vraagt hen, wanneer zij dit nog niet gedaan hebben, aangifte te doen bij de politie. De slachtoffers kunnen, wanneer zij dit willen, aangemeld worden bij Slachtofferhulp.
bron:Politie Hollands-Midden

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular