Naar nu eerst bekend is gemaakt heeft op dinsdag 29 november een regionaal rechercheteam van de Politie Gooi en Vechtstreek vier verdachten aangehouden in verband met een overval op de Xenos in Muiden. Het team, bestaande uit 8 rechercheurs, heeft op drie plaatsen in Almere drie inwoners van Almere aangehouden. Ook een inwoner van Lelystad werd op 29 november voor deze overval aangehouden.

 

Bedreiging
Op zondag 30 oktober is de Xenos in Muiden overvallen door drie vermomde mannen. Kort na sluitingstijd kwamen de vermomde mannen de winkel binnen door een zijdeur.
Onder bedreiging van een mes werden de twee aanwezige personeelsleden vastgebonden. Eà©n van de daders bleef bij de medewerkers terwijl de ander in het kantoor van de winkel de kassaladen leegde. Een onbekend geldbedrag is buit gemaakt.

De drie inwoners van Almere en de inwoner van Lelystad worden verdacht betrokken te zijn bij deze overval. De vier verdachten worden vandaag, vrijdag 2 december, voorgeleid bij de Rechter Commissaris in Amsterdam.

bron:Politie Gooi en Vechtstreek

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular