Precies een week na haar verdwijning is de 32-jarige Yvonne Groen uit Hoorn gevonden. Dinsdagmorgen werden familie en politie door personeel van een Psychiatrisch Medisch Centrum ergens in Nederland in kennis gesteld van het feit dat zij zich daar bevond.

De vrouw verdween op dinsdag 16 augustus. Op die dag verliet zij aan het eind van de middag haar werk in Ursem. Vanaf dat moment ontbrak ieder spoor van de vrouw. Wel werd haar fiets aangetroffen in Avenhorn vlakbij een bushalte. Door de politie werd in die omgeving een buurtonderzoek ingesteld. Op dezelfde plaats werd afgelopen maandag nog een onderzoek ingesteld naar mogelijk sporen. Dit onderzoek leverde echter niets op.

Omwille van haar privacy doet de politie verder geen mededelingen over de reden van haar verdwijning en hoe en wanneer zij in het Psychiatrisch Medisch Centrum terecht is gekomen.
 
bron:Politie Noord Holland Noord

Veiligheid stadion FC Omniworld scoort
 
Bij de eerste competitiewedstrijd van FC Omniworld maandagavond tegen FC Den Bosch is gebleken dat een goede voorbereiding op het gebied van veiligheid, zijn vruchten afwerpt. FC Omniworld, gemeente en politie hebben in de voorfase nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat spelers en bezoekers zich veilig weten. Ook tijdens de wedstrijd werd de veiligheid bewaakt. Zo werd een Amsterdammer met een landelijk stadionverbod herkend en aangehouden.

De 20-jarige Amsterdammer werd aangehouden omdat hij ondanks zijn landelijk stadionverbod toch in het stadion was. De Amsterdammer werd herkend en direct na de wedstrijd buiten het stadion aangehouden. Proces-verbaal is opgemaakt en hij kan waarschijnlijk een forse boete tegemoet zien.
Na zijn aanhouding gaven een aantal medesupporters er blijk van dat ze het niet eens waren met de aanhouding. Ze reageerden opstandig. De bereden politie hield de menigte op afstand waardoor de Amsterdammer veilig afgevoerd kon worden.
Eà©n van de medesupporters, een 24-jarige Almeerder, gooide een steen tegen à©à©n van de ruiters en moest na een korte achtervolging met hulp van een surveillancehond worden aangehouden. Hierdoor werd de onrust in de kiem gesmoord. Na behandeling in het ziekenhuis is de Almeerder ingesloten in het cellencomplex van het politiebureau aan de Baljuwstraat.
 
bron:Politie Flevoland