Persbericht

Volgens de laatste berichten op de blog SamsungGalaxyS4abonnement.nl begint de hype rond de nieuwste smartphone van Samsung steeds groter te worden. Nog een paar dagen en dan zal de Samsung Galaxy S4 vanaf 27 april in Nederland te koop zijn in de winkels.

Samsung heeft onlangs in New York de Galaxy S4 aan de wereld gepresenteerd. Om een duidelijk overzicht te geven van alle aanbiedingen in combinatie met of zonder abonnement hebben we de website Samsung Galaxy S4 Abonnement gelanceerd.

De specificaties zijn inmiddels bekend gemaakt. De S4 zal als besturingssysteem de nieuwe Android 4.2 Marshmallow  krijgen. Deze zal worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 600 quadcore  van 1,9 GHz. Dit alles zal worden ondersteund met 2GB RAM geheugen en 16, 32 of 64 GB intern geheugen. Dit alles kan uitgebreid worden met een microSD van maximaal 64GB. Het mag duidelijk zijn dat dit een zeer krachtige smartphone is met ongelooflijke prestaties.

Als scherm krijgt de Galaxy S4 een 4,99 inch Super Amoled 1080 full HD scherm van 1920 bij 1080 pixels. De pixel dichtheid komt dan op 441ppi. Om dit alles van stroom te voorzien wordt er een 2600mAh batterij  geplaatst. De S4 zal ook de mogelijkheid krijgen om draadloos op te laden met een nog uit te brengen accessoire.

Als we kijken naar deze specificaties is het duidelijk dat het een fantastisch toestel is. Zodra er meer nieuws bekend gemaakt wordt zullen we deze direct op onze blog plaatsen.

Alle nieuws en informatie die we plaatsen zijn betrouwbaar dankzij jarenlange ervaring in de wereld van mobiele telefonie.

SamsungGalaxyS4Abonnement.nl is een plus voor elke android en smartphone fanaat!

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular