VERMOGENSBEHEERDERS in BAARN EN VERMOGENSBEHEER, BELEGGINGSFONDS INTERNATIONAL ASSETS

VERMOGENSBEHEER VERMOGENSADVIES, BELEGGEN, BELEGINGEN, BELEGGINGSFONDS en FONDSBEHEERDER EN VERMOGENSBEHEERDERS, INTERNATIONAL ASSETS BAARN.

MEER RENDEMENT OP UW VERMOGEN.

SPECIALISTEN IN VERMOGENSBEHEER & FINANCIà‹LE PLANNING
International Assets in Baarn is een vermogensbeheerder met een daadkrachtige instelling. Een gedegen à©n actief beleggingsbeleid is de basis van onze beleggingsfilosofie; op een open, transparante en deskundige wijze.

MEER RENDEMENT
International Assets in Baarn staat voor actief vermogensbeheer vanaf € 250.000,-. Onze portefeuilles worden op basis van uw doelstellingen, wensen en behoeften ingevuld met aandelen, obligaties en beleggingsfondsen.

FINANCIELE BEGELEIDING en VERMOGENSADVIES
Wij bieden deskundige, financiële begeleiding zonder poespas. Wij zijn specialisten in vermogensbeheer à©n financiële planning: het beste van twee werelden in à©à©n maatpak. Betrokken, creatief en met lef voor ondernemende beleggers.

ANTAURUS EN INTERNATIONAL ASSETS BUNDELEN KRACHTEN
Fondsbeheerder Antaurus Capital Management en vermogensbeheerder International Assets gaan samen verder. De 4 oprichters van Antaurus hebben daartoe de aandelen van International Assets overgenomen. Beide bedrijven handhaven de eigen naam en succesvolle werkwijze.

INTERNATIONAL ASSETS
Stationsplein 62
3743 KM Baarn
tel: 035 541 10 78

WWW.IAAC.NL