De gravelbanen van TV Beekhuizen staan van maandag 22 tot en met zondag 28 augustus in het teken van de OogMerk Nationale Veteranen Kampioenschappen. Deze week doen ruim 290 tennissers een gooi naar de nationale veteranen titel in het enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel. Bij de heren wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën van 35+ tot en met 80+. De dames spelen in de categorieën 35+ tot en met 70+.

Deelnemers
Op de deelnemerslijst van de OogMerk Nationale Veteranen Kampioenschappen staan veel bekende namen. Onder de deelnemers bijvoorbeeld Nora Blom (50+) en Yvonne Last (50+). Zij maken samen met Elly Appel deel uit van de Nationale veteranenselectie 2005 en werden in maart wereldkampioen dames 50+. De volledige deelnemerslijst staat op www.knltb.nl.

Ladies Day 70+
Op maandag de 22e wordt de landelijke Ladies Day 70+ georganiseerd. Ongeveer 60 dames nemen deel aan dit evenement. De 83-jarige Cees Marrà© (oud wereldkampioen 80+) verzorgt tijdens deze dag een informatieve lezing over tennissen op oudere leeftijd.

Speeltijden
De wedstrijden beginnen van maandag tot en met vrijdag om 10.00 uur. De finales worden gespeeld op zondag 28 augustus vanaf 10.00 uur. De toegang tot alle speeldagen is gratis.

bron:KNLTB

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular