Wijnbedrijf Vinamis gaar per 1 maart de bijna 80.000 leden van de AOB (Algemene Onderwijs BOND) 5 procent korting aanbieden op hun hele wijnassortiment. Dit zijn beide partijen deze week overeengekomen. Vinamis zal zich zelf introduceren op de Onderwijs Carrière Beurs 10 en 11 maart a.s. te Rotterdam. De samenwerking met de AOB past precies in de strategie van Vinamis om hun vleugels verder uit te slaan. Vinamis organiseert proeverijen voor verenigingen en bedrijven, verkoopt wijn middels proeverijen, verkoopt wijn via internet en verkoopt relatiegeschenken. Daarnaast verkoopt Vinamis wijn in opdracht van bedrijven en verenigingen met hun eigen etiket. Tevens organiseert Vinamis voor hun vaste klanten 3 keer per jaar een groots opgezette proeverij in het midden van het land. De samenwerking met de Algemene Onderwijsbond past ook in het beleid het gebruik van alcohol in het onderwijs terug te dringen.

Vinamis maakt een snelle groei door en bezorgt inmiddels wijn door heel Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de wijnen mede dankzij de mooie prijs kwaliteit verhouding. Bijna iedereen die een keer wijn heeft gekocht bij Vinamis komt terug.

Nog de eerste helft van dit jaar zal Vinamis tevens met een webwinkel komen zodat de mensen kunnen kiezen tussen bestellen per email of via een ‘mandje’ op internet.
bron:Vinamis