BERICHT VOOR DE PERS

VNO-NCW en MKB Nederland kiezen voor CRM Partners

BARNEVELD, 26 februari 2009 - Afgelopen week tekenden de koepelorganisaties VNO-NCW en MKB Nederland gezamenlijk een overeenkomst met CRM Partners voor de implementatie van Microsoft Dynamics CRM voor 215 gebruikers.

De beide werkgeversverenigingen willen met dit nieuwe systeem het relatiebeheer en contactmanagement op een hoger plan brengen en knelpunten zoals inconsistentie van gegevens oplossen. Beide organisaties streven naar het groeperen van ICT- en andere facilitaire diensten om gerichter en met minder overlap met hun leden te kunnen communiceren. Binnen de functionaliteiten van Microsoft Dynamics CRM is het mogelijk dat de beide verenigingen hun ledenadministraties gescheiden houden, maar toch à©à©n CRM-systeem delen.

Noud van Rooij, Managing Director MKB Nederland: "Door de analyses die in Microsoft Dynamics CRM mogelijk zijn, kunnen wij de dienstverlening specifieker inrichten en onze leden beter bedienen. In deze tijd is het extra belangrijk voor ons om onze waarde zichtbaar te blijven maken."

VNO-NCW en MKB Nederland hebben voor CRM Partners gekozen vanwege de expertise op het gebied van branche- en ledenorganisaties. Thom van Huystee, Secretaris VNO-NCW: "We kennen CRM Partners door de samenwerking met MalieNet, onze eigen serviceorganisatie, als een professionele en betrouwbare partner. Ze hebben al verschillende projecten voor een aantal van onze leden met succes afgerond."

Emiel Putman, Managing Partner CRM Partners: "Wij zijn bijzonder gelukkig met dit project van VNO-NCW en MKB Nederland, omdat wij hiermee onze nr. 1 positie in de ledenmarkt verankeren. Wanneer de twee leidende werkgeversorganisaties in Nederland voor je kiezen, is dat strategisch belangrijk en een kers op de taart!"

CRM Partners is een CRM-adviesbureau dat zich heeft ontwikkeld tot marktleider op het gebied van generieke à©n branchespecifieke oplossingen op het gebied van Microsoft Dynamics CRM. Naast het ondersteunen van marketing-, sales- en serviceprocessen zet CRM Partners Microsoft Dynamics CRM ook in voor leveranciersmanagement, ledenbeheer, opleidingenmanagement, HR en andere ondersteunende processen. CRM Partners is Microsoft Gold Certified Partner met vijf competenties en lid van de Microsoft Presidents Club. CRM Partners heeft een interessant portfolio van ruim 100 klanten.

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sophie Makker, CRM Partners, 0342 427 090, [email protected]