Vomar zet prijzenslag voort en maakt 1000 artikelen goedkoperDe regionale supermarktketen Vomar Voordeelmarkt verlaagt de prijs van 1000 artikelen. Het bedrijf is het niet eens met deskundigen die stellen dat het einde van de prijzenoorlog zo langzamerhand in zicht komt. Vomar voorspelt juist dat de strijd doorgaat en neemt daarin bewust het voortouw. Dit mede om het eigen marktaandeel en het imago van scherp opererende voordeelmarkt te verdedigen. Vanaf zaterdag gaan bij Vomar 600 artikelen in prijs omlaag en donderdag a.s. volgen er nog eens 400.

Vomar Voordeelmarkt heeft 41 vestigingen in de driehoek Den Helder/Almere/ Noordwijk. Met een omzet van circa 370 miljoen euro en zo'n 3500 werknemers is het bedrijf een van de grootste onafhankelijke regionale supermarktketens. Volgens Vomar-directeur André Michel valt er met name op het gebied van de in koop nog veel voordeel te halen: 'Wij zijn daar voortdurend alert op en geven het zo verkregen voordeel weer door aan de klant. Twee jaar geleden voorspelden sommige deskundigen al dat de prijzen niet veel verder zouden zakken. Wij hebben daar altijd anders over gedacht. De ondergrens is nog lang niet bereikt, de strijd gaat door.'

Vomar verwacht dat de nu aangekondigde prijsverlaging ('Vomar voert het voordeel op') uiteindelijk zal leiden tot een toename van de omzet. Volgens André Michel is de werkgelegenheid bij het bedrijf niet in het geding. Voor de komende jaren wordt gerekend op gestage groei van het aantal filialen en ook van het aantal arbeidsplaatsen.

bron:VomarComments are closed.
%d bloggers liken dit: