Wil je een boom die langer meegaat dan de kerstdagen? Ga dan naar de online winkel van Biologica. Met ingang van vandaag kan je daar àƒÆ’ -la-minute een biologische appelboom adopteren. Dat betekent dat niemand de deur meer uithoeft voor het leukste cadeau voor Sint en  Kerst! 7 dagen per week, 24 uur per dag heeft iedereen die over een internetaansluiting beschikt de mogelijkheid om online een biologische appelboom te adopteren. Dus vijf minuten voor de viering van pakjesavond of  Kerst nog heel even naar www.adopteereenappelboom.nl surfen, cadeaubon downloaden, uitprinten en klaar. Maak bovendien kans op een diner-voor-twee!

Voor de persoonlijke cadeaubon kan gekozen worden uit onder andere een kerstboom, een verjaarsboom, een levensboom, een als-ik-jou-niet-had-boom, een verboden-vrucht-boom of een babyboom. Kortom, voor iedereen is er een persoonlijke adoptieboom. De appelboom staat in à©à©n van de zes biologische boomgaarden van ´Adopteer een Appelboom' en bij de stam hangt een persoonlijk bordje met de naam van de ontvanger. De ontvanger mag elk adoptiejaar in de herfst zelf de biologische appels komen plukken. Alle informatie is te vinden op: www.adopteereenappelboom.nl.

Win een biologisch diner-voor-twee
Inmiddels hebben al 10.000 mensen een biologische appelboom geadopteerd. Daarmee wordt continuïteit en groei voor de biologische landbouw in Nederland gestimuleerd. Wilt u kans maken op een biologisch diner-voor-twee? Adopteer dan in de maand december een eigen appelboom of geef een boom cadeau. Tussen alle mensen die zelf een adoptieboom adopteren of een appelboom cadeau geven, worden 5 dinerbonnen verloot voor een biologische diner-voor-twee!

Over 'Adopteer een Appelboom'
Het adopteren van een appelboom kost à¢?¬ 29,50 per jaar. Er zijn twee soorten adopties: een eigen-boom-adoptie of een symbolische adoptie. De adoptant van een eigen-boom-adoptie is in de herfst welkom in de boomgaard om haar/zijn eigen boom te komen oogsten. De adoptant van een symbolische boom kan een jaar lang elke maand 5 biologische appels afhalen bij de natuurvoedingswinkel. De appelbomen staan bij biologische fruittelers, verspreid over Nederland. De actie is opgezet door Biologica, de organisatie voor biologische landbouw en voeding. De biologische landbouw staat voor gezond voedsel, meer leefruimte voor dieren, meer biodiversiteit, een mooier landschap en een schoon milieu. Wist u dat landbouw meer dan de helft van het Nederlandse landschap bepaalt?

Een boom in je schoen
Niet braaf geweest dit jaar? Doe nu twee goede daden in vijf minuten! Geef iemand een biologische appelboom cadeau. Je maakt iemand gelukkig en steunt dan bovendien de biologische landbouw. Je kunt het nu direct online regelen. Ook als de winkels allang gesloten zijn, kun je toch vliegensvlug een boom van een cadeau in handen hebben. Surf naar: www.adopteereenappelboom.nl. Je kan natuurlijk ook online een kip adopteren. Surf naar: www.adopteereenkip.nl.

bron:Biologica