(Persbericht) Kerstpakkettenleverancier X-masgiftsonline bedacht een snelle, eenvoudige à©n leuke formule voor het samenstellen kerstpakketten voor werknemers en zakenrelaties. Via de module mijneigenpakket.nl op www.xmasgiftsonline.nl kunnen werkgevers online kerstpakketten samenstellen uit een groot en gevarieerd aanbod. Zo is het mogelijk om iedere werknemer of relatie te verrassen met een kerstpakket op maat. Of om iedere werknemer zà©lf online te laten shoppen voor zijn favoriete kerstgeschenken. Mijneigenpakket.nl maakt het dus mogelijk om kerstpakketten voor 100% te personaliseren.

Met Mijneigenpakket.nl speelt X-masgiftsonline in op de behoeften van de moderne online-shopper die gaat voor snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een bezoek aan de showroom is niet langer nodig; de kleurrijke collectie van ruim 3000 artikelen bevindt zich online. De werkgever kan bovendien shoppen wanneer het hem of haar schikt. Wie moeite heeft met keuzes maken, kan à©à©n van de 200 smaakvolle traditionele pakketten als basis nemen. Hierin kan de klant vervolgens zoveel producten omruilen of aanvullen als hij wil. Wie geen gebruikt maakt van de module mijneigenpakket.nl, heeft met zo‘˜n traditioneel pakket eveneens een origineel kerstcadeau.

X-masgiftsonline biedt in haar virtuele showroom ruim 3000 uiteenlopende producten. Van Oud-Hollandse heerlijkheden en een goede fles wijn tot luxe verwenproducten van Argan olie, het goud van Marokko. Wellness is een belangrijke pijler, waarmee X-masgiftsonline inspringt op de kerstpakkettrend van dit moment. Ook duurzame producten zijn goed vertegenwoordigd met biologische lekkernijen en fairtrade cadeaus.

De mensen achter X-masgiftsonline hebben jarenlange ervaring in de kerstpakkettenwereld. Als directeur van Kranen Horeca in Lochem leidde Claudia Kranen ook Kranen Kerstpakketten in goede banen. Op 1 februari jl. besloot ze om zich vanuit het Gelderse Laren verder te specialiseren in de tak waarmee ze de meeste affiniteit heeft: kerstpakketten en relatiegeschenken. Claudia Kranen: à¢â‚¬Å“Het unieke is dat je via mijneigenpakket.nl zelf je kerstpakket kunt vullen met al je favoriete producten. Dat onderscheidt onze module van standaard cadeauconcepten. Uit onderzoek blijkt ook dat de ontvanger uitgekeken raakt op het assortiment van die keuzecadeaus. De vraag naar het ouderwetse kerstpakket neemt juist weer toe. Veel mensen zien liever food in hun pakket dan een verwenarrangement. Met een eigen keuze kerstpakket als mijneigenpakket.nl kun je het zelf bepalen.à¢â‚¬