AccountView CRM registreert toestemming voor toezenden e-mail

Amsterdam, 22 oktober 2009 - De nieuwe Telecomwet die sinds 1 oktober van kracht is, verbiedt het zonder toestemming versturen van commerciële e-mail aan bedrijven en organisaties. Wie zonder toestemming toch dergelijke commerciële e-mails en nieuwsbrieven verstuurt, riskeert een forse boete. Voor bedrijven die hun relatiebeheer zo willen inrichten dat zij gemakkelijk aan deze wettelijke bepalingen voldoen, komt er in december 2009 een nieuwe update voor AccountView CRM versie 9.0.

De gebruiker kan eenvoudig vastleggen of de contactpersoon al dan niet toestemming heeft gegeven, of dat dit nog onbekend is. Contactpersonen waarvan dit nog onbekend is, kunnen alsnog om toestemming worden gevraagd, telefonisch of met een mailing via de reguliere post. Wanneer een contactpersoon telefonisch toestemming geeft, is het met AccountView CRM mogelijk om dit per e-mail expliciet te laten bevestigen.

Bij het selecteren van adressen voor een e-mailing geeft AccountView CRM een waarschuwing om alleen die adressen te kiezen waarvoor ook daadwerkelijk toestemming is ontvangen. Daarnaast biedt de nieuwe versie extra rapportages om gemakkelijk en snel onregelmatigheden op te sporen, bijvoorbeeld wanneer wel toestemming is ontvangen van enkele individuele medewerkers van een bedrijf, maar nog niet van de organisatie zelf.

De module AccountView CRM (Customer Relationship Management) vormt binnen veel ondernemingen het centrale punt van waaruit alle bedrijfsprocessen plaatsvinden. Alle klantcontacten - zoals telefoonnotities en vergaderingen - kunnen met behulp van deze module worden vastgelegd. Ook het e-mailverkeer is ermee aan te sturen en te beheren. De update met bovengenoemde registratiemogelijkheden komt beschikbaar voor alle klanten met een onderhoudscontract.

Over AccountView
Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 23.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op kwaliteit en langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Intratuin, Koningszuivel, Xenos, Vedior Holding, Koninklijk Theater Carrà©, SER, CBF, Humanitas, Nederlandse Sportalliantie, Berk Accountants en GIBO Accountants. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com.

AccountView
Casper Haspels
Tel.: +31 (0)20 355 29 99
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]

Website: http://www.accountview.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular