Een week geleden, op woensdag 10 augustus is in de vroege morgen een vrachtwagenchauffeur (40) uit Rhoon overvallen op de A29 ter hoogte van Numansdorp. De man reed daar in een vrachtauto met een rode container achterop. Omstreeks 05.00 uur, vlak na de afslag Oud-Beijerland op de A29, kwam er een donkerkleurige personenauto achter de man rijden. Bij Numansdorp ging de onbekende auto naast de vrachtwagen rijden en dwong deze tot stoppen.

Beide voertuigen stopten op de vluchtstrook ter hoogte van de oprit naar een benzinestation. Er stapten twee manspersonen uit. De chauffeur werd bedreigd en bewusteloos geslagen. De man kwam enige uren later weer bij kennis in de cabine van zijn vrachtwagen. Dit was op parkeerplaats Rolleklootsedijk in Nieuwerkerk. Daar sloeg de man alarm.

De Politie Zuid-Holland-Zuid heeft een onderzoek ingesteld naar dit incident. Getuigen en of mensen die meer weten van deze zaak worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).
 
bron:Politie Zuid-Holland-Zuid