Persbericht

Nieuwste generatie contentbeveiliging speciaal voor kleine en middelgrote organisaties

Den Haag, 21 december 2012 — Leverancier van security-oplossingen WatchGuard Technologies heeft verbeterde versies van zijn Extensible Content Security (XCS) oplossingen voor kleine en middelgrote organisaties uitgebracht. De XCS 280 en XCS 580 bieden dezelfde vertrouwde contentbeveiliging als de vorige modellen, maar met een 50 procent betere prijs/performance-verhouding.

XCS 280 en 580
De XCS 280 en XCS 580 biedt het mkb à©à©n centraal managementdashboard, dat het gemakkelijk maakt om de verschillende securityopties te beheren en rapportages te verzorgen. Daarbij hebben gebruikers directe toegang tot WatchGuard LiveSecurity Plus voor 24/7 support via het web of de telefoon.

Betaalbare contentbeveiliging
De WatchGuard XCS 280 en 580 appliances zijn geoptimaliseerd voor gebruiksgemak in organisaties die meestal niet beschikken over een speciaal IT-securityteam. De Data Loss Prevention Wizard, ReputationAuthority en Web Security subscriptions maken het een stuk gemakkelijker voor gebruikers met beperkte IT-middelen om op een betaalbare manier toch een hoogwaardige contentbeveilingsoplossing te kunnen implementeren.

“We zien een toenemend aantal aanvallen gericht op kleine en middelgrote organisaties. Het is voor eigenaren van bedrijven essentieel om te zorgen dat hun belangrijke en gevoelige informatie veilig blijft”, zegt Etiënne van der Woude, Regional Sales Manager Benelux bij WatchGuard Technologies. “De WatchGuard XCS biedt alle functionaliteit voor de beveiliging van webcontent en e-mails op enterpriseniveau. Dat brengt de beveiliging van deze organisaties op het hoogste niveau en beschermt ze optimaal tegen aanvallen.”

Vijf XCS-modellen
WatchGuard biedt vijf XCS-modellen, afgestemd op de omvang van de organisatie. Alle modellen bevatten een complete suite van contentbeveiligingsfunctionaliteit, inclusief e-mail- en websecurity en data loss prevention. Deze oplossingen zorgen voor de meeste effectieve verdediging tegen bedreigingen zoals spam, virussen, malware, URL filtering, blended threats, spyware en aanvallen op het netwerk. De XCS blokkeert 98 procent van de bedreigingen en spam in de netwerkomgeving.

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard's eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De 'Extensible Content Security' (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.‘¨Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform