Persbericht

Frost & Sullivan beloont WatchGuard met 2012 North American Product Quality Leadership Award

Den Haag, 20 december 2012 - WatchGuard heeft dankzij zijn XCS-oplossingen de 2012 North American Product Quality Leadership Award in Email Content Security in de wacht gesleept. Uit een uitgebreid en onafhankelijk onderzoek van Frost & Sullivan blijkt dat WatchGuard met zijn XSC e-mail content beveiligingsoplossingen ongeëvenaarde kwaliteit en beheersbaarheid biedt en dat klanten uitstekende productprestaties ervaren.

Frost & Sullivan hanteerde bij het beoordelen van de prestaties van WatchGuard’s XCS (extensible content security), ten opzichte van belangrijke concurrenten, de volgende criteria:

    -     Prestaties — WatchGuard XCS-toepassingen leveren niet alleen competitieve email- en webapplicatiebeveiliging, maar ook beheermogelijkheden voor verkeer dat e-mail- of webnetwerken verlaat of binnenkomt. Ook leveren XCS-oplossingen volgens Frost & Sullivan “indrukwekkende prestaties en sterke features, zonder dat deze de prestaties beperken”.
    -    Betrouwbaarheid — WatchGuard XCS-producten bieden het MKB en grote bedrijven de zekerheid van een hoge betrouwbaarheid. De XCS-productlijn levert next-generation anti-spambescherming, waarbij bijna 99 procent van de e-mails wordt gefilterd, beschermd tegen zero-day aanvallen en met DLP wordt geleverd. XCS-producten ondersteunen gebruikers daarnaast bij het voldoen aan compliance-eisen en het behalen van meerdere niveau’s van redundantie. De producten garanderen de continue beschikbaarheid van communicatie via e-mail.
    -    Ontwerp — WatchGuard’s XCS-producten overtreffen de eisen van klanten op ieder niveau en in ieder klantsegment, van kleine tot grote bedrijven. Naast de fysieke appliances biedt WatchGuard een viertal gevirtualiseerde XCS-toepassingen inclusief volledige e-mail- en webcontentbeveiliging. Hiermee voldoet WatchGuard aan vereisten in iedere omgeving, zowel fysieke als virtuele.
    -    Usability — Flexibiliteit en gebruiksgemak zijn belangrijke factoren in de usability van een product en dit zijn tevens kenmerken van WatchGuard  XCS-oplossingen. Zo zijn DLP en encryptiediensten eenvoudig te implementeren en te beheren op ieder apparaat en platform. Het beheer van encryptiesleutels is dynamisch en flexibel, wat het risico op corrupte sleutels of het verlies van data minimaliseert. Daarnaast zorgen gedetailleerde voorzieningen ervoor dat alle processen rondom data loss prevention gemakkelijk te beheren en te stroomlijnen zijn.  
    -    Waarde — Eà©n van de belangrijke elementen die bijdragen aan WatchGuard’s leidende positie is volgens Frost & Sullivan WatchGuard’s LiveSecurity-serviceprogramma. Dit programma biedt klantenservice van hoge kwaliteit en technische ondersteuning op expertniveau. WatchGuard LiveSecurity bevat daarnaast een waarschuwingsysteem. Hierdoor reageren WatchGuard’s beveiligingsexperts razendsnel op bedreigingen en bieden zowel software- als hardwarematige updates en verbeteringen.

Netwerkbeveiligingsplatform
“E-mailbeveiliging, bescherming op het web en data loss prevention (DLP) zijn kritieke componenten in een competitief netwerkbeveiligingsplatform,” zegt Etiënne van der Woude, Regional Salesmanager Benelux van WatchGuard. “We zijn vereerd deze award te ontvangen, aangezien de award WatchGuard’s leidende positie in deze sector benadrukt.”

Frost & Sullivan
Frost & Sullivan is een wereldwijd onderzoeksbureau dat 1.800 analisten en consultants in dienst heeft die meer dan 300 industrieën en 250.000 bedrijven monitoren. Door kwalitatieve en objectieve marketingbeoordelingen kan leiderschap op het gebied van productkwaliteit worden gemeten en geïdentificeerd. De analyse bevat onder andere een beoordeling van product features als betrouwbaarheid en prestaties in e-mail malwaredetectie en spampreventie. Daarnaast is een tweede onderzoek op basis van reviews en feedback van klanten op e-mail content beveiligingsoplossingen onderdeel van de analyse.

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard's eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De 'Extensible Content Security' (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.
 
Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform