Persbericht

Expertise value added distributeur helpt WatchGuard groeien in Benelux

Den Haag, 19 december 2012 — Leverancier van security-oplossingen, WatchGuard Technologies, heeft een distributieovereenkomst getekend met e92plus. Deze ervaren value added distributeur heeft een uitgebreid portfolio op het gebied van IT-security en heeft gekozen voor de kwaliteitsproducten van WatchGuard omdat deze perfect aansluiten bij de vraag van haar resellers. WatchGuard biedt een breed assortiment firewall-appliances en virtuele oplossingen, voor zowel het MKB als ‘˜large enterprises’. Daarnaast levert WatchGuard een uitgebreid pakket aanvullende beveiligingssoftware en biedt een oplossing voor elk aspect van IT-security.
 
Next generation firewalls
e92plus heeft gedurende de laatste 13 jaar een loyaal resellerkanaal opgebouwd. Het bedrijf heeft voor WatchGuard gekozen omdat deze leverancier een uitgebreid portfolio heeft van Next Generation Firewalls, inclusief virtuele oplossingen, SSL/VPN, webfiltering en sinds kort ook wireless-oplossingen. Ook heeft WatchGuard een uitgebreid partnerprogramma ontwikkeld waardoor de partners van e92plus interessante benefits kunnen verkrijgen.
Hans Maatkamp, Business Development Director van e92plus: "De WatchGuard-appliances/virtual oplossingen zijn zeer geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, een segment waarin onze partners actief zijn en waar veel groei te verwachten is. Het is gebleken dat veel partners waarde hechten aan goede technische support van fabrikanten. WatchGuard heeft onder meer een eigen kantoor en een technisch supportcentrum in Den Haag wat voor korte lijnen zorgt. Kortom, WatchGuard past perfect in ons assortiment.”

Value added
WatchGuard is om verschillende redenen ingenomen met de distributieovereenkomst. "We zijn bijzonder blij met e92plus, omdat het een value added distributeur is in de ware betekenis van het woord. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit en e92plus heeft een zeer sterke relatie met haar klanten", zegt Etiënne van der Woude, Regional Sales Manager Benelux bij WatchGuard Technologies. "Door de samenwerking met e92plus krijgt WatchGuard toegang tot een nieuwe, grote groep hoogwaardige resellers. Dat heeft een positief effect op onze groei."

Over e92plus
e92plus is een value added distributeur gevestigd in Nieuw-Vennep, die sinds 1999 actief is in het leveren van oplossingen op het gebied van IT-security.  In de voortdurend veranderende markt is het voor de reseller ondoenlijk om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. e92plus biedt naast de A-kwaliteit oplossingen ook technische ondersteuning, installatieservice en advies op het gebied van presales door gecertificeerde consultants. Kernbegrippen zijn hierbij expertise en service. Meer informatie is te vinden op: www.e92plus.nl.

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard's eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De 'Extensible Content Security' (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.‘¨ ‘¨Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform