Persbericht

Vleuten, december 2008

Webloggers krijgen eigen Kampioenschap Halve Marathon

Goed nieuws voor de gestaag groeiende community van hardlopende bloggers en bloggende hardlopers: op maandag 13 april 2009 krijgen ze tijdens de Jaarbeurs Utrecht Marathon hun eigen kampioenschap halve marathon!

Ze deden al aan gezamenlijk wedstrijdbezoek (in de opvallende rode shirtjes) en organiseerden gezellige (trainings)weekeinden. En nu dus een kampioenschap!

Het is geen Nederlands Kampioenschap maar een Nederlandstalig Kampioenschap, zodat ook de Vlaamse blogger een gooi kan doen naar de titel. Dit eerste Nederlandstalig Kampioenschap Halve Marathon voor Bloggers, kortweg NtK21B, is ingebed in het programma van de Jaarbeurs Utrecht Marathon.

Op de wedstrijddag wordt voor de deelnemende bloggers en hun fans in de overdekte Jaarbeurshal een speciale ruimte, de BloggersCorner, ingericht. Veel bloggers houden intensief onderling contact maar hebben elkaar vaak nimmer in levenden lijve ontmoet. Deze BloggersCorner biedt daartoe een prachtige gelegenheid.

Webloggers die zich voor dit NtK21B (Nederlandstalig Kampioenschap 21 km Bloggers) in willen schijven kunnen dat doen via de site van de Jaarbeurs Utrecht Marathon, www.jaarbeursutrechtmarathon.nl. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deelname aan de NtK21B.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie via [email protected]chtmarathon.nl of bij Running Ronald via [email protected]

Perscontact

Org. Jaarbeurs Utrecht Marathon       Marloes Ruikes      [email protected]

Tel.  030 677 4850