Producten Veneta.com tot 40 procent voordeliger na implementatie SAP Business One

´s-Hertogenbosch, 9 oktober 2012 Veneta Raamdecoratie levert sinds kort maatwerk rechtstreeks vanaf de fabriek via een eigen webshop aan klanten in de Benelux. Het bedrijf kan deze onderscheidende formule in de raamdecoratiebranche hanteren dankzij het gebruik van SAP Business One software.

Webshop-bezoekers kunnen bij Veneta.com alle vormen van raambekleding zoals jaloezieën en gordijnen bestellen. Deze raambekleding is tegenwoordig meer en meer een maatwerkproduct, dankzij de toenemende individuele wensen en eisen van klanten. Indien gewenst kunnen de klanten van Veneta zich voor het opnemen van de maat of het kiezen van de kleur laten bijstaan door een adviseur. Deze is verder ook behulpzaam bij het plaatsen van de bestelling in de webshop, die is geïntegreerd met het SAP systeem.

Lage prijs en snelle levertijd
De klantwensen met betrekking tot het soort materiaal, de kleur en de exacte maatvoering worden in SAP vertaald naar het juiste orderformaat voor de producent. Naast de lage prijs is ook een korte levertijd voor de klant belangrijk. à¢â‚¬Door een verregaande automatisering van de bedrijfsprocessen tot aan de fabriek zijn wij in staat om snel en tot 40 procent goedkoper te leverenà¢â‚¬, aldus Dennis van der Burgt, directeur bij Veneta Raamdecoratie. à¢â‚¬Dankzij SAP Business One leveren wij maatwerk met een standaard softwareoplossingà¢â‚¬.

Geheel geautomatiseerd
De inrichting van de SAP software bij Veneta is uitgevoerd door AGION. Deze SAP Business One Gold Partner is volledig gespecialiseerd in het leveren van automatiseringsoplossingen voor MKB-bedrijven die via een webshop of een zakelijk portaal handelen. à¢â‚¬Å“We ondersteunen hun hele proces, van de aansluiting op toeleveranciers tot en met het expeditieproces, waarbij we volledig geïntegreerd tot honderd vervoerders aansturenà¢â‚¬, aldus Jan-Mark Rosman, directeur van AGION. à¢â‚¬Alles gaat automatisch: van de communicatie met de eindklant, de facturatie en het digitaal aansturen van de gewenste vervoerder tot het printen van de labels. Bovendien kopen we voor onze MKB-klanten grootschalig vervoer in, zodat ze in het logistieke proces aanzienlijk veel kosten besparen.à¢â‚¬

Verdere groei met cloud
à¢â‚¬Å“Het succes van AGION bij MKB-bedrijven die actief handel bedrijven via een shop of portaal zoals Veneta, is bij ons niet onopgemerkt geblevenà¢â‚¬, aldus Marc Tiggeler, Channel Sales Manager SAP Business One Benelux. à¢â‚¬AGION is een partner die zich heeft gespecialiseerd in en samenwerkt met kleine en grote webbouwers zoals De Nieuwe Zaak in Zwolle en ePartment in Rijssen. Met zijn propositie onderscheidt AGION zich van andere softwarepartijen in de markt, die vaak alleen een schakel in de totaaloplossing leveren. Een verdere groei zien we dan ook, mede door de SAP Business One Starterpackage licenties en de komst van de cloud-variant SAP Business One OnDemand, met vertrouwen tegemoet.à¢â‚¬

Over Veneta Raamdecoratie
Veneta Raamdecoratie is een bedrijf uit Zwolle met 38 jaar ervaring in raamdecoratie. Het leveringsprogramma omvat jaloezieën in diverse materialen (hout, aluminium, vinyl) en rol-, vouw- en plissà©gordijnen. De producten zijn te bestellen voor aantrekkelijke prijzen. Veneta kiest voor een model waarbij haar adviseurs een belangrijke rol spelen. Niet iedereen kan of wil zelf de maat opnemen en de precieze kleur uitzoeken. Voor het maken van de juiste keuze kan de klant gratis en geheel vrijblijvend een afspraak maken met à©à©n van de adviseurs. Deze helpt de klant bij het maken van de juiste keuze en het plaatsen van de bestelling in de met SAP geïntegreerde webshop. Via de webwinkel www.veneta.com maakt de klant zelf de keuze.

Over AGION
SAP Gold partner AGION gevestigd in Rijssen is dà© SAP Business One reseller waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Op basis van de deze kernwaarden en de combinatie van jarenlange ervaring, veel SAP productkennis, de juiste zakelijke bedrijfsexpertise en een netwerk van gespecialiseerde partners, is AGION de enige Gold partner met een 100 procent loyaal klantenbestand, zonder overstappers. AGION is gespecialiseerd in (groot)handelsbedrijven, webwinkels en klant order gestuurde bedrijven. Voor meer informatie: www.agion.nl.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 190.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands.>

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular