VintageStore (www.vintagestore.nl) is een frisse online toevoeging in de wereld van vintage mode. VintageStore richt zich op vrouwen die kiezen voor kwaliteit, maar dan wel tegen een betaalbare prijs. Dit is bij veel andere vintage (web)winkels niet het geval en dat is precies het gaatje in de markt waar VintageStore inspringt.

VintageStore biedt een uitgebreid assortiment van vintage tassen, modieuze jurken en kekke zonnebrillen. Daarnaast biedt de webwinkel een scala aan accessoires zoals handschoenen, hoeden, petten, sjaals, laarzen, pumps, servies, vazen en nog veel meer. De focus ligt hierbij op de verschillende stijlen van de jaren ´30 tot en met die van de jaren ´90. Dagelijks worden hier nieuwe exclusieve items aan toegevoegd waarmee VintageStore zorgt voor een uniek actueel aanbod. Vrouwen voegen met een kledingstuk of accessoire uit VintageStore een uniek en stilistisch item toe aan hun kledingkast. De tweedehands vintage kleding en accessoires worden met veel zorg uitgezocht en gereinigd. Hiermee zorgen ze voor een uitstekende kwaliteit en laat VintageStore tegelijkertijd zien dat dit prima voor een betaalbare prijs mogelijk is.

à¢â‚¬Å“Wij bieden een nieuwe leuke webwinkel binnen de bestaande markt van vintage winkels. Vintage wordt doorgaans geassocieerd met een hoge prijs of mindere kwaliteit. Wij bieden met VintageStore een betaalbare oplossing voor modieuze vrouwen die graag wat van grootmoeders‘˜ items toevoegen aan hun kledingkastà¢â‚¬, aldus Marjolein Notenboom, eigenaresse van VintageStore.

Naast de betaalbare vintage van goede kwaliteit verzorgt VintageStore ook de styling van fotoshoots. Met haar eigentijdse stijl en kijk op mode zorgt VintageStore voor een sfeervolle aankleding en styling terwijl daarbij de professionaliteit niet uit het oog verloren wordt. Vintage biedt een originele en hoogwaardige uitstraling die VintageStore combineert met een aantrekkelijke prijs.

Over VintageStore:

Vintagestore.nl is een nieuwe webwinkel die staat voor een betaalbare prijs voor vintage mode. De vintage mode wordt na een order snel verstuurd en boven de €30 is de verzending helemaal gratis. De kwaliteit verliest ze hierbij niet uit het oog door de items zorgvuldig uit te zoeken en te reinigen. De webwinkel biedt vrouwen de mogelijkheid originele items toe te voegen aan hun kledingkast, maar daarnaast ook de mogelijkheid de styling voor een fotoshoot te verzorgen. VintageStore is eigendom van Marjolein Noteboom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marjolein Notenboom

[email protected]

www.vintagestore.nl