Onlangs heeft WebWinkelPartner een nieuw concept neergezet voor webwinkels. Ron Pieper, eigenaar van WebWinkelPartner licht toe : "Veel winkeliers hebben zouden graag een webwinkel 'erbij' willen hebben, maar stuiten op diverse bezwaren. Zo is er veelal niet genoeg tijd om een webwinkel op te zetten, te vullen en te beheren. Daarnaast is er vaak niet genoeg know-how in huis à©n is een forse investering ook niet de opzet. Het blijft namelijk maar afwachten wat je daarvoor terugkrijgt."
Gevraagd om een nadere toelichting van wat er dan bijzonder is aan het nieuwe concept geeft Pieper verder aan : "even ergens een webwinkelconcept aanschaffen of laten maken is geen probleem. De winkelier heeft dan een lege virtuele winkel, na de rekening betaald te hebben van veelal enkele duizenden euro's. Dan moet de winkelier het verder zelf waarmaken. WebWinkelPartner heeft ervoor gekozen om behalve de opzet van de webwinkel, ook het vullen en met name het beheer ervan te blijven doen. Zo heeft de winkelier er als het ware een winkel bij, maar dan à©à©n die zo min mogelijk extra tijd vraagt. En dit alles op no cure-no pay basis, er wordt gewerkt via een percentage van de omzet. Dus is er ook een gezamenlijk belang om de webwinkel zo goed mogelijk te laten scoren in Google."
Overtuigd als we zijn dat dit inderdaad een prachtig nieuw concept is, sluiten we het interview. Tot slot vermelden we de website voor meer informatie : www.webwinkelpartner.nl