(Persbericht) Miele presenteert op 4, 7 en 8 oktober 2010 de Miele Catwalk, een mode event voor alle fashionista‘˜s en modeliefhebbers. Tijdens een wervelende modeshow in het Miele Inspirience Centre te Vianen tonen diverse internationale topmerken hun nieuwste najaarscollectie. Met als absoluut hoogtepunt een haute couture show van couturier Mart Visser.

Passie voor mode
Miele (http://www.miele.nl) is een merk met een passie voor mode, voor mooie stoffen à©n om die stoffen in lengte van jaren mooi te houden. Een passie die bij Miele al meer dan 110 jaar geleden is ontstaan en die de ontwikkeling van steeds weer nieuwe innovaties op het gebied van wassen en kledingverzorging bepaalt. Daarom onthult Miele tijdens de fantastische modeshow ´Miele Catwalk‘˜ (http://www.mielecatwalk.nl/), de laatste modetrends van het najaar.

Couturier Mart Visser deelt de passie van Miele. Vandaar dat er al jarenlang een nauwe samenwerking bestaat en Mart Visser tijdens de Miele Catwalk zijn haute couture najaarsshow presenteert. Naast de modeshow van Mart Visser zijn er diverse andere topmerken die zich zullen presenteren op de Miele Catwalk: Airfield, DYRBERG/KERN, IKKS, Isabel de Pedro, MADS NàƒËœRGAARD COPENHAGEN, St. Emile, Marie Jo L'Aventure, Marie Jo, Essentiel.

Modeshow met dresscode
De gehele avond staat in het teken van het thema 'Dress to impress' en dat geldt ook voor de bezoekers aan dit fashion event. Zo is de dresscode voor deze glamourachtige modeshow 'cocktail' en ligt de presentatie van de Miele Catwalk in handen van Fabienne de Vries.
Meer informatie over de Miele Catwalk, deelnemende merken en toegangskaarten voor het bijwonen van de Miele Catwalk vindt u op http://www.mielecatwalk.nl/.

________________________________________________
Noot voor de redactie:
Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
Postbus 166
4130 ED Vianen
Telefoon: +31 (0)347 37 85 41