Welke Belg en Nederlander gaat een werkelijk persoonlijk op maat gemaakte Lavital boxspring winnen? Dat wordt een spannende vraag voor de komende maanden. De enige Nederlandse ambachtelijke beddenfabriek Vital (merknaam Lavital) uit Zwaag heeft voor het Belgisch/Nederlands woonmagazine ID een topkwaliteits design bed ontwikkeld. Het ID woonmagazine mag maar liefst 2 van deze lederen boxsprings weggeven met elk een waarde van 11.370,- Euro!

Een bijzonder ludieke wedstrijd. Nooit eerder was er een handgemaakt bed te winnen in deze prijsklasse, en ook zeker niet aan zowel een Belgische als Nederlandse inwoner.

De te winnen Lavital boxspring Royal is royaal opgebouwd uit paardenhaar, katoen, wol en vlas. Diep in de kern bevinden zich superieure Zweedse veersystemen. De bodem van de boxspring is voorzien van een dubbele vering, wat een bijzonder comfortabel slaapsysteem als resultaat geeft.

Maar....dat is nog niet alles....    Zoals elk bed van Lavital, worden ook de bedden van de winnaars gepersonaliseerd. De winnaars worden ingemeten. Lengte, gewicht, proporties en slaaphouding spelen hier een zeer belangrijke rol. Tijden het inmeten gebruiken Lavital's vakkundige beddenmakers het geregistreerde personalisatiemodel. Een wederom eigen innovatie van Lavital.

En ook dat is nog niet alles....    Elke winnaar mag namenlijk ook zijn eigen stofkeuze bepalen. Volledig in stijl met de filosofie van Lavital boxsprings, waar elk bed volledig wordt afgestemd op persoonlijke kenmerken en behoeften van de consument. Geen mens is immers gelijk....

Na 15 januari 2007 worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Op de website van Lavital en in het woonmagazine ID zal er uitgebreid aandacht aan gegeven worden.

bron:Lavital