In de nacht van donderdag op vrijdag, rond 24.00 uur, hebben drie mannen een woning overvallen aan de Peerdendries in Brunssum. De mannen zijn er met sieraden vandoor gegaan. Rond 21:00 uur waren twee van de daders al bij het slachtoffer, die in sieraden handelt, thuis geweest. Ze hadden hierbij de afspraak gemaakt later die avond nog eens terug te komen.

 

Omstreeks middernacht kwamen de twee mannen terug en zijn ze in de woning geweest. Toen ze weer weggingen, kwam er ineens een derde man de woning binnen. Het lijkt erop dat hij buiten heeft staan wachten. Het slachtoffer werd geslagen waarna de daders sieraden pakten en wegrenden. Twee van de daders zijn blanke mannen, waarvan een ‘zonnebankbruin’. Deze laatste man had een piercing in zijn wenkbrauw en droeg een oorbel. De ander had een smal postuur, beiden waren ongeveer 1.70m lang.

De politie is op zoek naar getuigen die rond 21.00 uur of middernacht iets hebben gezien. Zij kunnen contact opnemen met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).
 
bron:Politie Limburg-Zuid