IJsselstein, 11 juni 2008 – Wouter van Vreeswijk en Friso Glansdorp hebben beiden de overstap gemaakt naar Microsoft partner it suits IT, in de functie van respectievelijk Senior Developer en Senior Consultant. Beiden zijn welbekende experts in de Microsoft Dynamics NAV wereld, waarnaast Glansdorp ook een zeer ervaren IT consultant bij fashionbedrijven is.
 

it suits IT richt zich op industriebrede IT oplossingen voor bedrijven in kleding, schoenen en sportartikelen, waarbij de nadruk op expertise in de fashionbrance en technologie ligt, alswel in service. Met de komst van en vraag naar de nieuw ontwikkelde fashion ERP oplossing it suits Fashion, zal de expertise van Van Vreeswijk en Glansdorp breed ingezet worden bij fashionklanten.
 
Wouter van Vreeswijk ontwikkelt en implementeert reeds negen jaar branchegerichte oplossingen op basis van Microsoft Dynamics NAV. Van Vreeswijk heeft ervaring bij o.a. Brilmij (Pearl en SpecSavers), Ordina, Qurius, ING Bank, Bank Mees Pierson.
 
Friso Glansdorp zal zich met zijn 8 jaar ervaring in Microsoft Dynamics NAV en fashionimplementaties, als Senior Consultant bezig houden met fashionprojecten. Eerder was hij werkzaam voor Qurius en Pebblestone, waar hij ervaring op heeft gedaan bij o.a. Bad Boys, Labels, Bjorn Borg, Salty Dog, Puma, Dekker Olifanta, Eurolight en vele andere fashionbedrijven.