(Persbericht) Vele mensen zijn net terug van hun vakantie, wie zou er niet al van gedroomd hebben om een huis te bezitten in het buitenland. U kent dat gevoel wel als u op vakantie geweest bent, à¢â‚¬Å“hier zou ik wel een huisje willen hebbenà¢â‚¬. Makkelijk om er meerdere vakanties per jaar door te brengen en het is tevens een goede investering.

Als je denkt het mooiste plekje op aarde gevonden te hebben, blijkt dat na een tijdje het uitzicht altijd hetzelfde is, over het plaatselijk marktje heb je al vele malen gewandeld of de kinderen willen toch wel eens ergens anders heen.Kortom de wil om weer eens ergens anders op vakantie te gaan begint te knagen en in de verhuur heb je nog vrije periodes, dan biedt deze nieuw opgezette website u de mogelijkheid om een weekje, midweek of weekend te ruilen.

De website tweedewoningruil is een nieuwe website met een ruilbestand van mensen uit Nederland en België die een tweede woning of chalet hebben in Europa en die bereid zijn om hun vakantiehuis te ruilen voor een vakantie in uw vakantiehuis.

Zo kunt u een weekje ruilen met een huisje in Italië, Spanje, Frankrijk of België. Heeft u een vakantiehuis dichter bij huis dan is een weekendruil mogelijk. U kunt een weekend gaan fietsen op de Veluwe een strandwandeling maken in Zeeland, alles is mogelijk.

à¢â‚¬Å“Haal meer vakantie uit uw tweede huisà¢â‚¬ is dan ook de slogan van www.tweedewoningruil.nl

Huizenruil is voor vele mensen al bekend, echter tweedewoningruil richt zich enkel op mensen met een tweede huis. Dat biedt voordelen, zo kunt u de periode wanneer men ruilt vrij afspreken, ook hoeft u geen rekening te houden met het opbergen van uw privà©spullen en de mensen waarmee u ruilt, weten wat uw bezit waard is.

Deze website is een goede aanvulling voor de steeds grotere groep mensen die in het bezit zijn van een tweede woning.