Yakuto mobile ontwikkelt mobiele telefoons op maat voor merken en mediabedrijvenMerken en mediabedrijven kunnen een mobiele telefoon laten ontwikkelen onder hun eigennaam. Deze telefoon is speciaal gericht op hun doelgroep met eventueel hun eigen mobielecontent. De organisatie Yakuto mobile verzorgt het totale product, van mobiele mediadiensten en toestellen, tot en met de levering van de telefoon aan de deur bij de
eindgebruiker.

Yakuto mobile maakt gebruik van de hedendaagse populaire telefoons die diverse mogelijkheden bieden voor entertainment en functionele toepassingen. Voorbeelden hiervanzijn: met 1 druk op uw eigen mobiele site, eigen mobiele videodienst, merk gerelateerde games of mp3 toepassingen. De telefoon kan ook aan de buitenkant worden aangepast met kleur of naam. En het product kan worden aangevuld met een accessoire afgestemd op het thema.

Bedrijven beschikken met het mobiele product over een marketinginstrument. Hiermee bieden ze extra service via een sterk ontwikkelend medium: de mobiele telefoon. Het project verdient zich terug door het mee verkopen van mobiele abonnementen. Met een innovatief ontwikkelde mobiele telefoon genereert het project gratis publiciteit.

Yakuto Mobile B.V. is een jonge snelgroeiende 100% Nederlandse onderneming, gevestigd in Amsterdam. Als opdrachtgevers heeft Yakuto mobile onder andere Audax, Soul Media en de voetbalclub Willem II. Bezoek de website www.yakutomobile.nl voor voorbeelden van reeds ontwikkelde mobiele producten.

Bron: ANPComments are closed.
%d bloggers liken dit: