(Persbericht) zalencomplex, zaalhuur en zaalverhuur,bruiloften. familie arrangementen, themafeesten, vergaderen, congressen, denksport, bridge,netwerken,zaal huren,Zoetermeer,verjaardagen, partijen,salsa,dansen,conferenties,workshops,beurzen,

2B-HOME PARTY CENTRE EN BUSINESS CENTRE ZOETERMEER, ZUID HOLLAND, PRACHTIG GELEGEN IN HET VERNàˆDEPARK, HET OUDE DORPSCENTRUM VAN ZOETERMEER. FRAAIE EN SFEERVOLLE RUIMTES IN ONS ZALENCOMPLEX, ZAALHUUR EN ZAALVERHUUR VOOR BRUILOFTEN. FAMILIE ARRANGEMENTEN, THEMAFEESTEN, VERGADEREN, CONGRESSEN, DENKSPORT, WORKSHOPS, BEURZEN, BRIDGE EN NETWERKEN.

BRUILOFTEN EN ZALENVERHUUR ZOETERMEER
Ook voor jullie huwelijksvoltrekking ben je in het romantische prieel van 2B-Home Party Centre aan het juiste adres. Wij bieden diverse mogelijkheden om de ceremonie tot een gelegenheid te maken die U nooit meer vergeet.

ZALENVERHUUR ZOETERMEER ZUID-HOLLAND
Zalenverhuur bij 2B-Home Party-& Business Centre heeft keuze uit vijf verschillende zalen met evt. gebruik van de bar. Kwalitatief hoogwaardige zalenverhuur voor aantrekkelijke prijzen voor uw bruiloft, verjaardag of jubileum is in Zoetermeer. Vele voorzieningen en mogelijkheden maken de zalenverhuur in 2B-Home Party-& Business Centre Zoetermeer maken het huren van een zaal aantrekkelijk om dit bij ons te doen. Een goede horeca tegen een aantrekkelijke prijs is hierbij onontbeerlijk. Sinds een aantal jaren heeft 2B-Home Party-& Business Centre haar zalenverhuur aanbod uitgebreid en biedt zij inmiddels zalenverhuur voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, cursussen en conferenties, zalenverhuur op grote schaal aan verenigingen zoals bridge, schaak en salsa, bruiloften, partijen, thema‘˜s, verjaardagen en ook voor condoleances of à¢â‚¬Å“het borreltje achterafà¢â‚¬. Voor zalenverhuur in Zoetermeer bent u dus in 2B-Home op de juiste plaats!

FEESTARRANGEMENTEN EN THEMAFEESTEN
Voor een geslaagde feestavond als hoogtepunt van uw bruiloft of personeelsfeest bent u bij 2B-Home Party Centre aan het juiste adres. 2B-Home biedt u een ruime diversiteit aan mogelijkheden om uw feestavond geheel op uw wensen in te richten. Zo kunt u kiezen voor een uitgebreide receptie, een avondvullend buffet dansant met eventueel entertainment of een feestavond met een geheel eigen thema!

VERGADERARRANGEMENTEN
2B-Home Business Centre beschikt over velerlei vergaderarrangementen en indien gewenst op maat gemaakt voor uw meeting. Wij beschikken over 4- uurs, 8- uurs en 12- uurs arrangementen met of zonder lunch/ diner/ buffet.

CONFERENTIES & CONGRESSEN
Ook voor conferenties en congressen bent u in het 2B-Home Business Centre aan het juiste adres. Afhankelijk van het aantal personen berekenen wij voor u de grootte van de zaal die benodigd zal zijn. Hiervoor zullen wij u in een offerte op maat de afmetingen, de zaalopstelling en de prijs voorstellen. Onze zalen zijn middels verschuifbare wanden in iedere gewenste grootte te huren en zodoende voor elk congres, seminair, workshops of beurs geschikt.

NETWERKEN
Uitermate geschikt voor netwerken zijn de vergader- en conferentiezalen en de sfeervolle bar en foyer in 2B-Home Business Centre. Sinds de start van het Business Centre heeft 2B-Home al diverse netwerkclubs en borrels mogen ontvangen. Zo zijn onder meer de BNI, Network plus, RvOZ, Floravontuur Zoetermeer, B2B-Network Zoetermeer, diverse Probus clubs, de Rotaryclub, diverse Lionsclubs, Adire en vele anderen, graag geziene gasten in onze ruimtes.

DENKSPORT OEFENCLUB 2B-HOME
Beginnerscursus bridgeschool 2B-Home een beginnerscursus bridge. De cursus is laagdrempelig en voor iedereen die graag wil leren bridgen zonder enige of met een klein beetje bridge- ervaring. Je kunt je alleen of met partner inschrijven. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden. In januari start de vervolgcursus à¢â‚¬Å“boekje 2à¢â‚¬.
bridge- oefenclub 2B-Home haar deuren voor beginnende bridgers die net van de lesclubs komen. De oefenclub is laagdrempelig en voor iedereen die op een gezellige manier ervaring op wil doen in de bridgesport. Er is begeleiding aanwezig en de overgang naar de veelal gevorderden verenigingen wordt hierdoor een stuk aantrekkelijker.

2B-HOME PARTY & BUSINESS CENTRE
Vernà¨desportpark 1a
2712 PW Zoetermeer
telefoon: 079- 316.00.66
fax: 079- 316.38.43

http://www.2b-home.nl