In Goes heeft de politie zaterdagavond 6 mannen in de leeftijd van 30- t/m 52 jaar afkomstig uit Delft en Dordrecht aangehouden. Rond 21.30 uur was bij de meldkamer een melding binnengekomen dat een tweetal voertuigen zich verdacht ophielden op het industrieterrein Poel I in Goes en dat er vermoedelijk door de inzittenden werd ingebroken.
Ter plaatse gekomen werden agenten aangesproken door een getuige die een van de verdachte voertuigen aanwees waarop de bestuurder een stopteken kreeg. Omdat een van de inzittenden zijn legitimatiebewijs niet bij zich had en ook de autopapieren niet getoond konden worden, werden de drie inzittenden verzocht mee te rijden naar het politiebureau.
Aan het bureau gekomen, hoorden de agenten van collega’s die ter plaatse een onderzoek hadden ingesteld, dat er was ingebroken in een bedrijfspand aan de Albert Plesmanweg. Hierop werden de drie inzittenden aangehouden.
Op de Nobelweg werd rond 22.30 uur het tweede voertuig aangetroffen met hierin de drie overige verdachten. Ook zij werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In een van de voertuigen werden inbrekerswerktuigen aangetroffen alsmede goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Alle 6 mannen zijn ingesloten in Torentijd voor verder onderzoek.
 
bron:Politie Zeeland