Heeft u zelf een initiatief opgezet voor de slachtoffers van de aardbeving? Kom dan langs op woensdag 26 oktober in Rotterdam. Het complex van de Hockey Club Rotterdam is woensdag het toneel van de Nationale Televisieactie. Het maakt niet uit of uw initiatief al achter de rug is of nog plaats moet vinden, u bent van harte welkom!

 

Tijdens de uitzending ontvangt Anita Witzier u. U kunt haar kort vertellen over uw initiatief en eventueel een cheque persoonlijk overdragen. U heeft een kans om in de uitzending te komen maar ook als dat niet gebeurt is het natuurlijk sowieso leuk om er zelf bij te zijn!

Wilt u er bij zijn meldt u zich dan aan door een mailtje te sturen aan: [email protected]
Vermeld in uw mailtje duidelijk uw naam, het aantal personen waarmee u wilt komen, uw telefoonnummer, uw e-mail adres en een korte omschrijving van uw actie. De organisatoren sturen u dan een uitnodiging en een routebeschrijving per mail. Ook kunt u in de loop van dinsdag 25 oktober meer informatie vinden over waar u wordt verwacht op de website van www.giro800800.nl

Houdt u er rekening mee dat u tussen 18.30 en 19.00 uur aanwezig moet zijn in Rotterdam. De organisatoren adviseren u om met het openbaar vervoer te komen! Het tijdstip van de televisie uitzending is 20.00 - 22.00 uur. 
 
bron:PKN