(EMEA Persberichten) GILDE VAN ´BUSINESS DEVELOPERS‘˜ HELPT BEDRIJVEN TE VERNIEUWEN
De vrijheid en uitdaging van het ondernemen met de zekerheid en kwaliteit van een interim management bureau. Dat biedt DIWANIYA vanaf heden. DIWANIYA is een ´virtuele‘˜ kennisorganisatie gericht op bedrijven die willen vernieuwen of een gekozen groeistrategie willen invoeren. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een lange termijn visie, marktontwikkeling of om het succesvol op de markt brengen van nieuwe producten en diensten.

DIWANIYA laat daartoe haar aangesloten professionals uit een gezamenlijk belang duurzaam samenwerken. Onder gebruikmaking van een slagvaardig kwaliteitslabel zetten de zelfstandige professionals zichzelf in, acquireren opdrachten of zetten collega‘˜s in. Daarbij ondersteunen de professionals elkaar in hun professionele ontwikkeling en worden ze uitgedaagd kennis met elkaar te delen. Daarnaast ontzorgt DIWANIYA de aangesloten professionals met praktische en collegiale ondersteuning. De zelfstandige bepaalt zelf de mate van autonomie en kiest heel flexibel de ondersteuning die het beste bij hem of haar past. DIWANIYA verbindt feitelijk de traditionele gildenstructuur met al het goede van franchising, detachering en zelfstandig ondernemerschap.

Met het organiseren van het specialisten netwerk spelen de initiatiefnemers Roy Schà¼tt (45) en Alexander Boelen (48) flexibel in op de voortdurende veranderingen in behoefte bij organisaties. à¢â‚¬Å“Door deze bundeling van krachten bieden wij opdrachtgevers leverzekerheid en een hoger niveau van innovatie en creativiteit. Wij selecteren streng op zowel persoonlijke als professionele kenmerken en certificeren het niveau van onze professionals. Daarmee garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid. De gehanteerde netwerkaanpak past bij de nieuwe generatie hoogopgeleide zelfbewuste professionals. Zij willen interessante en uitdagende opdrachten doen, in steeds nieuwe samenstellingen. Continue professionele ontwikkeling en een sociaal netwerk van gelijkgestemden zijn daarvoor belangrijke randvoorwaardenà¢â‚¬. Aldus de initiatiefnemers.

---

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Roy Schà¼tt
Telefoonnummer: 06 16 590652
E-mail: [email protected]
website: www.diwaniya.nl