De zoekactie, naar aanleiding van een tip, in het onderzoek naar de vermiste Henk Wildeman heeft geen resultaat gehad. Donderdag  werd een bosperceel bij de Lierderdrift en de Hulhorstweg in Beekbergen met speciale speurhonden van het Korps Landelijke Politiediensten afgezocht. De zoekactie nam enkele uren in beslag en vond onder grote mediabelangstelling plaats.

Naar aanleiding van de berichtgeving over de zoektocht kreeg de politie weer enkele tips. Of deze bruikbaar zijn, wordt in de komende dagen bekeken. De Apeldoornse handelaar in edelmetalen is sinds half november vermist en nadat de familie dit bij de politie had gemeld werd direct een rechercheteam geformeerd. De aanleiding vormde onder meer het feit, dat er persoonlijke spullen en medicatie thuis werd aangetroffen.
Nog even het signalement van Henk Wildeman (58). Hij is ongeveer 1.80 m , heeft een dik postuur, donkerblond haar en ietwat kalend bovenop z’n hoofd. De man heeft rechts een glazen oog. De politie verzoekt nogmaals mensen die de vermiste Apeldoorner na donderdag 17 november 2005 nog hebben gezien of andere informatie kunnen verschaffen, contact op te nemen met het rechercheteam via 0900 – 8844. Men kan ook contact opnemen met het Meldpunt Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800 – 7000. Het rechercheteam zet het onderzoek voort.
bron:Politie Noord en Oost Gelderland