Zoekprijs, een nieuwe internetsite, belooft de Internet-consument betrouwbare en onafhankelijke informatie over een zo groot mogelijk scala aan producten en productgroepen en heeft zich ten doel gesteld om deze internetstrategie beschikbaar te stellen voor veel verschillende aanbieders van producten op het Internet. Hierdoor ontstaat voor de consument, buiten de zeer gangbare productlijnen, zoals Audio & Electronica, Computers en aanverwanten, een veel groter scala aan zoek- en vergelijkmogelijkheden!

Directeur-eigenaar L.P. Hamels zegt "Het is voor de consument een aantrekkelijke site geworden, overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik". Zoekprijs richt zich met name op het aanbieden van een totaal-assortiment en biedt de consument een uitgebreid aantal extra opties, zoals uitgebreide zoekcriteria, productspecificaties en sorteermogelijkheden op basis van prijs en populariteit. "Wij richten ons, naast de reeds populaire internet? A-artikelen, ook op de nieuw-in-opkomst-zijnde productgroepen op het Internet (zoals zwembaden, muziekinstrumenten, e.d.)"

In haar korte bestaan, heeft Zoekprijs al een behoorlijk aantal consumenten kennis laten maken met haar site; Zoekprijs kent een groeiend aantal dagelijkse bezoekers!

bron:L.P.Hamels