(Persbericht) Ook tijdens je vakantie altijd toegang tot je netwerk

Hofheim am Taunus, 20 juni 2011 TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, introduceert een aantal gadgets waarmee je, terwijl je geniet van een warme en relaxte zomer op het strand, altijd verzekerd bent van een uitstekende netwerkverbinding.

Draadloze IP bewakingscamera: controleer je huis tijdens je vakantie
De robotcamera - TL-SC4171G - beweegt zowel in horizontale als verticale richting (354º horizontaal en 125º verticaal), waardoor de bewakingscamera een spectaculair bereik heeft. Dankzij de hoge kwaliteit van de CMOS sensor, die ook bij weinig licht zeer gevoelig is, is de beeldkwaliteit uitstekend. Ideaal wanneer je onbezorgd op vakantie wilt gaan.
Adviesprijs: € 276,00 (inclusief BTW)

PLC Kit: overal in huis internet
Deze set bestaat uit twee kleine powerline adapters - TL-PA211KIT - die een overdrachtsnelheid van 200 Mbps garanderen op elke willekeurige plek in je huis. Je sluit de ene PLC aan vlakbij de router en de andere op de plek waar je wilt internetten. Overal waar je een stopcontact hebt, kun je dus online. Ook handig voor op vakantie. Omdat de kit zo klein is, neemt hij nauwelijks plek in je bagage in.
Adviesprijs: € 58,90 (inclusief BTW)

3G Wireless Router: online waar je ook bent
Deze draadloze router - TL-MR3420 - biedt 3G-dekking en een verbindingssnelheid van 300 Mbps. Hij beschikt bovendien over een failover 3G/WAN-functie waardoor je altijd internetverbinding hebt: met TP-Link ben je de hele zomer 24/7 online.
Adviesprijs: € 48,90 (inclusief BTW)

Alle bovengenoemde producten zijn per direct beschikbaar.

Over TP-LINK
TP-LINK is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten, beschikbaar in ruim 100 landen en met miljoenen klanten. Het bedrijf is marktleider in China en streeft naar innovatieve R&D, effectieve productiemethoden en strikte kwaliteitsmanagement. TP-LINK levert draadloze routers en adapters, draadloze access points, 3G-routers, ADSL-modem/routers, Powerline-producten, IP-camera‘˜s, printservers, SOHO/MKB-routers en SOHO/MKB-switches. Voor meer informatie: www.tp-link.com/en.

Contactgegevens:
TP-LINK
Dan Beach
Skype: Dan.Beach
[email protected]

The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]