GENNEP, 29 juni 2010 - Vanwege de huidige zomerse temperaturen is het voor ondernemers in horeca, logistiek en zorg extreem belangrijk om grip te hebben op de temperatuur bij transport en opslag. LogTag heeft hiervoor de TRID30-7 ontwikkeld: een temperatuurlogger met een eenvoudig uit te lezen display, waarop temperatuurwaarden en alarmmeldingen kunnen worden bekeken voor de laatste 30 dagen. De Noord-Limburse distributeur en temperatuurspecialist T Service introduceert deze logger nu ook in Nederland.

Medewerkers of gebruikers kunnen nu direct de geregistreerde waarden kunnen uitlezen zonder het gebruik van een computer of speciale reader. Hierdoor is een betere monitoring mogelijk, waardoor voor de consument kan worden gegarandeerd dat producten goed gekoeld zijn en dus veilig te gebruiken.

Coen Boonen van de Nederlandse LogTag-distributeur T Service zegt hierover: "Door de toevoeging van deze display kan een gebruiker of medewerker in à©à©n oogopslag de huidige temperatuur zien en de dagen waarop deze voor korte of langere tijd afweek van de norm."

Het systeem kent geen verborgen service- of abonnementskosten. De software is zo eenvoudig in gebruik dat men de gehele registratie nu zelf kan beheren. Ook kan een extra kostenbesparing worden gerealiseerd door de mogelijkheid zelf de batterij te vervangen. Men hoeft dus niet telkens nieuwe loggers aan te schaffen.

Voor vragen over de logger of andere toepassingen voor temperatuurbewaking kan men contact opnemen met T Service via [email protected] of 0485-542626.