Het nieuwe merk Zonnetjes is gecreëerd en opgezet door Layla van Oppen en Silvia Dragt. Met een tekenblok en veel gekleurde krijtjes zijn er 35 verschillende Zonnetjes tot leven gekomen. Deze zonnetjes hebben ieder hun eigen persoonlijkheid en betekenis. Een Zonnetje geeft je kracht, vitaliteit en energie. Zonnetjes brengen je in aanraking met positieve gedachten, Zonnetjes geven je warmte en laten alle mensen om je heen stralen!
Layla van Oppen (kindertherapeute): à¢â‚¬Å“In mijn praktijk komen dagelijks baby‘˜s en kinderen met elk hun eigen uniek verhaal. Ook laten ze mij al jaren de belangrijkste boodschap zien: hoe verschillend hun afkomst, verhaal of uiterlijk ook is; elk kind is altijd een Zonnetjeà¢â‚¬.
à¢â‚¬Å“Ik wilde ieder kind zien stralen en ben hierdoor op het idee gekomen dit te vertalen in 35 vrolijke Zonnetjes aangevuld met inspirerende boodschappen!à¢â‚¬
Layla en Silvia hebben deze Zonnetjes uiteindelijk verwerkt in leuke, fleurige T-shirts, postkaarten, posters, kleurplaten en stickers met als doel jong en oud op te fleuren!
Kijk op de website: www.zonnetjes.com voor meer informatie over dit nieuwe unieke merk.

Contactgegevens:
Zonnetjes.com
Layla van Oppen en Silvia Dragt
06-14736494
[email protected]
www.zonnetjes.com