Persbericht

Breda, maandag 10 maart 2014 — Vandaag is de website WijZijnZorg.nl live gegaan. De site biedt vacatures specifiek gericht op de zorgsector.

 

De site is gemaakt door zorgondernemers die de nodige onvrede hadden over de bestaande werving- en selectie-initiatieven. Het enorm belangrijke werk dat medewerkers in de zorg verrichten had geen vertaalslag in het aanbod van vacaturesites. Middels deze site wordt een beter initiatief geboden. De site is bovendien continu in ontwikkeling en wordt iedere dag weer beter.  Net als de dienstverlening die we in de zorg gewend zijn!

 

Voor zowel werkgevers als werkzoekende is de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk opgezet. Zo bestaat er voor werkgevers de vrijheid aan vacatures verschillende vestigingsadressen en contactpersonen te koppelen en hebben ze de mogelijkheid met de vacature overeenkomende CV’s te ontvangen. Voor werkzoekenden bestaat er de mogelijkheid naast de uitgebreide zoekfunctie voor reeds toegevoegde vacatures middels het toevoegen van een CV automatisch op de hoogte gehouden te worden van iedere met de CV overeenkomende nieuwe zorgvacature.

 

De zorgvacatures zijn onderverdeeld per vakgebied:

 

 

WijZijnZorg.nl biedt Nederlandse zorgbedrijven een gratis mogelijkheid geschikt personeel te werven. Op deze manier maken we de Nederlandse zorg nog beter!

 

--

Noot voor de redactie:

Relevante links
http://www.wijzijnzorg.nl

http://www.wijzijnzorg.nl/vacatures-in-de-zorg/

Vragen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

WijZijnZorg.nl

Tel: 076-5875546
[email protected]
http://www.wijzijnzorg.nl

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform