Op de kruising van de Veluwedreef met de Parkwijklaan in Almere zijn dinsdagavond een 24-jarige man uit Almere en een 26-jarige vrouw uit Almere gewond geraakt na een aanrijding tussen twee personenauto’s.

De 24-jarige reed met zijn personenauto volgens getuigen met hoge snelheid over de rijbaan van de Veluwedreef door rood licht en botste op de kruising tegen de auto van de 26-jarige vrouw aan, die juist vanaf de Parkwijklaan de Veluwedreef opreed.

Beide bestuurders kwamen bekneld te zitten in hun voertuig en zijn daaruit door de brandweer bevrijdt. Beide slachtoffers zijn door GGD ambulances naar het AMC vervoerd. In de auto van de vrouw zat ook haar zes maanden oude baby die door gebruik van een goed kinderzitje, kennelijk ongedeerd is gebleven. De Almeerse vrouw liep zwaar letsel op over haar gehele lichaam. Ten tijde van deze publicatie was haar toestand nog zeer ernstig. De politie deed een technisch sporenonderzoek waardoor de kruising tot 02.00 uur gestremd was. Verder wordt onderzocht of er sprake is geweest van alcoholgebruik. Beide voertuigen zijn met zware schade weggesleept.
 
bron:Politie Flevoland